Trash

Σταμάτης Γονίδης: «Με ενοχλούν τα χάρτινα καλαμάκια – Δεν τους πειράζουν τα προφυλακτικά»

Σταμάτης Γονίδης: «Με ενοχλούν τα χάρτινα καλαμάκια – Δεν τους πειράζουν τα προφυλακτικά»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σταμάτης Γονίδης: Η σύγκριση που κανείς δεν περίμενε να ακούσει

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και εξέφρασε, ένα παραπονό του σχετικά με την απαγόρευση για τα πλαστικά καλαμάκια.

«Απαγορεύουν το πλαστικό καλαμάκι. Ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο αυτό; Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία. Ο παππούς μου μού είχε ευχηθεί να έχω την αγάπη του κόσμου και αυτό με ικανοποιεί περισσότερο από όλα. Και εγώ αγαπάω τον κόσμο. Δεν κατακρίνω ακόμα και τον χειρότερο άνθρωπο να δω. Όλα έγιναν στην καριέρα μου χωρίς να τα προσχεδιάσω. Όταν έφτιαξα το πρώτο μου σπίτι είπα, “δικό μου είναι αυτό;”», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό στα MAD VMA, ο Γονίδης τόνισε ότι: «Δεν είναι ωραίο σε μια γιορτή μουσικής να τσακώνονται οι τράπερς. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ της βίας». Τέλος, μίλησε για την επόμενη συνεργασία! «Θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά», κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments