Lifestyle

Beyoncé: Γυμνή πάνω σε άλογο για το νέο άλμπουμ

Beyoncé: Γυμνή πάνω σε άλογο για το νέο άλμπουμ

Πηγή Φωτογραφίας: MARCA

Beyoncé: Πιο σέξι από ποτέ στη φωτογράφιση για το άλμπουμ ‘Renaissance’.

H Beyoncé μοιράστηκε με τους fans της στα social media τη φωτογράφιση που έκανε για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ ‘Renaissance’ που θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου.Η σταρ ποζάρει πιο σέξι από ποτέ πάνω σε ένα ολόγραμμα αλόγου φορώντας ένα custom top με διαμάντια, με 70s hairstyle με μπλούκλες και μακιγιάζ με έντονα κόκκινα χείλη.

“Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ μου έδωσε ένα μέρος να ονειρεύομαι και να ξεφύγω κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής στιγμής για τον κόσμο. Μου επέτρεψε να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή που λίγα πράγματα κινούνταν” έγραψε στους fans της προσθέτοντας πως “σκοπός μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος χωρίς κριτική. Ένα μέρος που μπορείς να είσαι ελεύθερος από την τελειομανία και την υπερβολική σκέψη. Ένα μέρος για να ουρλιάξεις, να απελευθερωθείς να νιώσεις ελευθερία. Ήταν ένα όμορφο μέρος εξερεύνησης. Ελπίζω να βρείτε χαρά σε αυτή τη μουσική. Εύχομαι να σας εμπνεύσει να χαμογελάσετε. Να νιώσετε όσο μοναδικοί, δυνατοί και σέξι είστε”.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε και το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο ‘Break My Soul’ για το οποίο συνεργάστηκε με τον ράπερ Big Freedia που ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από τους fans της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments