Lifestyle

Taylor Swift: Πέρασε δαχτυλίδι με τον Joe Alwyn

Taylor Swift: Πέρασε δαχτυλίδι με τον Joe Alwyn

Πηγή Φωτογραφίας: Glamour -Life & Style

Taylor Swift: ύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο εδώ και κάποιους μήνες.

Το “ναι” φαίνεται πως είπε η Taylor Swift στον σύντροφό της και ηθοποιό, Joe Alwyn, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, που εξηγεί πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό. Όπως αναφέρει η Sun, ο ηθοποιός έκανε την πρόταση γάμου πριν από μήνες στην αγαπημένη του, ωστόσο τα νέα τα είχαν μοιραστεί μόνο με άτομα από το πολύ στενό τους περιβάλλον.

“Κυρίως στην άμεση οικογένεια και σε έμπιστους, πολύ παλιούς φίλους. Όλοι είχαν ορκιστεί να μην πουν λέξη”, ανέφερε το δημοσίευμα. Ειδικότερα, λέγεται πως το δαχτυλίδι που πρόσφερε ο Alwyn στη Swift, η σταρ το φοράει μόνο σε ιδιωτικές τους στιγμές, αποφεύγοντας να το έχει σε δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλιστα, η τραγουδίστρια φημολογείται πως δεν είχε πει τίποτα στην ομάδα της, προκειμένου να διασφαλίσει πως τίποτα δεν θα διαρρεύσει.

“Θέλουν η αγάπη τους να μείνει μακριά από τις κάμερες όσο το δυνατόν γίνεται. Αυτό είναι απλά για εκείνους. Κι αν θέλουν να ανταλλάξουν όρκους, σίγουρα δεν θα μπουν σε κανένα περιοδικό. Θα είναι απλό και κομψό, σαν εκείνους”, δήλωσε πηγή.

Τον περασμένο Απρίλιο, οι φήμες είχαν φουντώσει αρκετά σχετικά με τον ενδεχόμενο αρραβώνα, με τον Alwyn να απαντά διπλωματικά στην ερώτηση των δημοσιογράφων

“Αν λάμβανα ένα κέρμα κάθε φορά που με ρωτούσαν αν αρραβωνιάστηκα, θα ήμουν πλούσιος. Εννοώ η αλήθεια είναι πως αν η απάντηση ήταν ναι, δεν θα το έλεγα και αν η απάντηση ήταν όχι, δεν θα το έλεγα”, είχε επισημάνει σε συνέντευξή του.

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 2017 και από τότε προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ, ώστε να αποφεύγει τα πρωτοσέλιδα και τα fake news. Καταλαβαίνουμε πως αν η είδηση ισχύει, το ζευγάρι θα αργήσει να την επιβεβαιώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments