Διεθνή

Ζαχάροβα: Το προκλητικό βίντεο τρώγοντας φράουλες [vid]

Ζαχάροβα: Το προκλητικό βίντεο τρώγοντας φράουλες [vid]
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα η οποία κοιτώντας προκλητικά τον φακό τρώει φράουλες

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο από τον προσωπικό λογαριασμό της Μαρία Ζαχάροβα, της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, στο Telegram  που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο περίπου τρίλεπτης διάρκειας βίντεο που έχει αναρτήσει, η Μαρία Ζαχάροβα, ιδιαίτερα γνωστή στην Ελλάδα για τις συχνές επιθέσεις της στη χώρα μας, εμφανίζει μία άλλη εντελώς διαφορετική πλευρά από αυτήν της “σιδηράς” κυρίας της ρωσικής διπλωματίας, ωστόσο προκαλεί και απορίες…

Η Μαρία Ζαχάροβα με ένα φλοράλ φόρεμα και μια κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά και τρώει με λαγνεία φράουλες, θέλοντας να δείξει πώς «ξεκίνησε η σοδειά τους» στη Ρωσία. Στο βίντεο ακούγεται το ρωσικό τραγούδι «Kalinka».

Άμεση ήταν ωστόσο η αντίδραση των Ουκρανών χρηστών, οι οποίοι άσκησαν κριτική στη Μαρία Ζαχάροβα μέσα από τα social media, χαρακτηρίζοντάς την, «μεθυσμένη», ενώ άλλοι έγραψαν πως η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών «ειρωνεύεται» τη Δύση, θέλοντας να δείξει πως απολαμβάνει το καλοκαίρι στη Ρωσία, την ώρα που η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με την ενεργειακή κρίση.

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα «πικάντικα» σχόλια για την Ζαχάροβα και το «πονηρό» βλέμμα που είχε η ίδια στο βίντεο.

Ποια είναι η ισχυρή κυρία του ρωσικού ΥΠΕΞ

Η Μαρία Ζαχάροβα, ΕΊΝΑΙγόνος οικογένειας διπλωματών και ανέλαβε τον Αύγουστο του 2017 τη θέση της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η ίδια γεννήθηκε στη Μόσχα, αλλά έζησε αρκετά χρόνια στο Πεκίνο, πριν επιστρέψει στη Ρωσία με την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Από το 2003 έως το 2005 ήταν γραμματέας Τύπου της Μόνιμης Αποστολής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη.

Από το 2008 έως το 2011, εργάστηκε στο Τμήμα Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Από το 2011 έως τις 10 Αυγούστου 2015, η Ζαχάροβα ήταν Αναπληρώτρια Προϊστάμενη του Υπουργείου Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Ζαχάροβα είναι γνωστή για τη συμμετοχή της σε πολιτικές εκπομπές στη ρωσική τηλεόραση και για τη συμβολή της σε ευαίσθητα πολιτικά θέματα στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι μια από τις πιο σχολιασμένες Ρωσίδες διπλωμάτες.

Στις 10 Αυγούστου 2015, με εντολή του Υπουργείου Εξωτερικών, η Ζαχάροβα διορίστηκε διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου.

Η Ζαχάροβα έγινε η πρώτη γυναίκα στην ιστορία του τμήματος που κατείχε αυτήν τη θέση.

Μάλιστα, το 2016 συμπεριληφθεί στις 100 πιο ισχυρές γυναίκες, στη λίστα επιλογής που δημοσιοποίησε το BBC.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments