Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Σε επαφή με τον Μέσι για την επιστροφή του στους “μπλαουγκάνα”

Μπαρτσελόνα: Σε επαφή με τον Μέσι για την επιστροφή του στους “μπλαουγκάνα”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μπαρτσελόνα: Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η σημερινή για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ενώ υπάρχουν εξελίξεις και με τον Λιονέλ Μέσ

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η σημερινή για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον Κριστόφ Γκαλτιέ ως αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με τους Ικράντι, Παρέδες, Ντιαλό και Νεϊμάρ, χωρίς να αποκλείεται κάποια εξέλιξη και με τον Λιονέλ Μέσι.

Παρά το γεγονός ότι τόσο οι διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο, όσο και ο «ψύλλος» έχουν καταστήσει σαφή την πρόθεση τους να εξαντλήσουν το συμβόλαιο που τους δεσμεύει μέχρι το καλοκαίρι του 2023, οι φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, άφηναν ανοικτό ένα ενδεχόμενο αποχώρησης του διάσημους Αργεντινού από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ένα «σενάριο» που… ενισχύεται μετά τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή El Chiringuito de Jugones, με τους Ισπανούς δημοσιογράφους, να αποκαλύπτουν ότι ο Λιονέλ Μέσι επικοινώνησε με τον Τσάβι και ενδεχομένως να μιλήσει και με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα.

Η Παρί ανακοίνωσε τον Γκαλτιέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν επισημοποίησε σήμερα την πρόσληψη του Κριστόφ Γκαλτιέ στην τεχνική ηγεσία της, αντικαθιστώντας τον Αργεντινό Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος απολύθηκε λίγο νωρίτερα.

Ο 55χρονος Γάλλος, ο οποίος αποχώρησε από τη Νις στα τέλη Ιουνίου, είναι ο έβδομος προπονητής της Παρί στην «εποχή» της Qatar Sports Investment (QSI) και, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Η Νις έχει βάλει στα ταμεία της 5 εκατομμύρια ευρώ.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1544286340849618944?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1544286340849618944%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.amna.gr%2Fsport%2Farticle%2F659510%2FI-Pari-S-anakoinose-ton-Gkaltie-v

Έτσι, η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνει το οργανόγραμμά της, περισσότερο από ένα μήνα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Μπαπέ και την απομάκρυνση του αθλητικού διευθυντή, Λεονάρντο, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Πορτογάλο Λουίς Κάμπος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments