Καιρός

Καιρός αύριο Τετάρτη 6/7: Περιμένουμε ηλιοφάνεια και ενισχυμένους βοριάδες κυρίως στα ανατολικά

Καιρός αύριο Τετάρτη 6/7: Περιμένουμε ηλιοφάνεια και ενισχυμένους βοριάδες κυρίως στα ανατολικά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Καιρός αύριο Τετάρτη 6/7: Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς.

Ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι βόρειοι με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες κυρίως στα ανατολικά και νότια. Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, ενώ δυσμενείς πυρομετεωρολογικές συνθήκες θα επικρατήσουν στα ανατολικά και νότια κυρίως τμήματα. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, οι οποίες είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και ενισχυμένους βοριάδες κυρίως στα ανατολικά. Δυσμενείς θα είναι οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στο νομό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά εώς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά αίθριο καιρό, αλλά από τις απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές ή και πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις εώς 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 37, στην Ήπειρο από 16 έως 37 βαθμούς, στην Θεσσαλία από 15 έως 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 36-37, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 35-36 βαθμούς, στις Κυκλάδες από 20 εώς 30 και στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 18 έως 37.

Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ στο Ιόνιο και έως 6 και τοπικά εώς 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.