Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο στόπερ – Εξετάζει τον Μίκελ

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο στόπερ – Εξετάζει τον Μίκελ

Πηγή Φωτογραφίας: YouTube, SPORTARAGON

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τις μεταγραφικές "στροφές" του κι επικεντρώνεται στο θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού που θα αντικαταστήσει τον Φραν Βέλεθ, με την περίπτωση του Ιγνάσι Μίκελ να έρχεται σε πρώτο πλάνο

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τις μεταγραφικές “στροφές” του κι επικεντρώνεται στο θέμα της απόκτησης του κεντρικού αμυντικού που θα αντικαταστήσει τον Φραν Βέλεθ, με την περίπτωση του Ιγνάσι Μίκελ να έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Ο 29χρονος Ισπανός, αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στην Χετάφε, βρίσκεται σε συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα με τους “πράσινους” και είναι αλήθεια πως το θέμα έχει αρχίσει να… δρομολογείται σιγά-σιγά, με τον Μίκελ να φαντάζει ως ο Νο1 στόχος του “τριφυλλιού” για την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την πλευρά του Ισπανού κεντρικού αμυντικού και σίγουρα θα χρειασθούν ακόμη 2-3 ημέρες, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο, ο Μίκελ είναι αυτήν την στιγμή, το όνομα στο οποίο έχουν εστιάσει την προσοχή τους οι “πράσινοι”.

Τέλος η δομή προσφύγων γύρω από το νέο γήπεδο

Οριστικά χωρίς τη δομή των προσφύγων θα χτιστεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Η δημοτική αρχή της Αθήνας απέρριψε με οριακή διαφορά στους ψήφους 18-16 το αίτημα παραμονής τους

Ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στη Διπλή Ανάπλαση αλλά και στο ζήτημα ανθρωπισμού απέναντι στους 500 ανθρώπους που θα κληθούν να μετεγκατασταθούν.

Οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων προχώρησαν σε ψήφισμα για την αναστολή του «λουκέτου» στον Ελαιώνα και την παραμονή των προσφύγων στην δομή, που τελικά απορρίφθηκε από την δημοτική αρχή με ψήφους 18-16. «Ο Ελαιώνας έχει κλείσει τον κύκλο του», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για το κλείσιμο της δομής. gipedo-votanikos-pao

Ο δήμαρχος Αθηναίων στάθηκε στην Διπλή Ανάπλαση, λέγοντας ότι αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ μίλησε επίσης για πράξη ανθρωπισμού απέναντι στους 500 πρόσφυγες που θα κληθούν να μετεγκατασταθούν, τονίζοντας ότι πρέπει να τύχουν ασφάλειας και αξιοπρέπειας.

Τέλος, ο κ.Μπακογιάννης αναφέρθηκε στα προβλήματα που υφίστανται αυτή την στιγμή στην περιοχή και σημείωσε ότι πλέον δεν υπάρχει η προσφυγική κρίση, που οδήγησε στην δημιουργία της δομής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments