Ελλάδα

Ρέθυμνο: Ξεβράστηκε πτώμα ακρωτηριασμένο και σε προχωρημένη αποσύνθεση σε παραλία

Ρέθυμνο: Ξεβράστηκε πτώμα ακρωτηριασμένο και σε προχωρημένη αποσύνθεση σε παραλία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ρέθυμνο: Ένα φρικιαστικό θέαμα είδαν λουόμενοι σε παραλία της Επισκοπής του Ρεθύμνου, μιας και αντίκρισαν ξαφνικά ένα πτώμα να ξεβράζεται στην αμμουδιά

Ένα φρικιαστικό θέαμα είδαν λουόμενοι σε παραλία της Επισκοπής του Ρεθύμνου, μιας και αντίκρισαν ξαφνικά ένα πτώμα να ξεβράζεται στην αμμουδιά.

Όπως έγινε γνωστό οι πολίτες που απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία, είδαν ένα ανθρώπινο πτώμα να έχει ξεβραστεί από τη θάλασσα και άπαντες σοκαρίστηκαν με το θέαμα που είδαν, μιας και εκεί υπήρξαν και μικρά παιδιά.

Το σημείο αποκλείστηκε από άνδρες του Λιμεναρχείου και σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και έλειπαν κάποια μέλη. Για τον λόγο αυτό, δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα και ενώ θα ελεγχθούν όλα τα αίτια.

Από το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου διενεργείται προανάκριση. Παράλληλα, σε συνεργασία με την αστυνομία, εξετάζονται και πιθανές δηλωμένες εξαφανίσεις, προκειμένου οι αρχές να φτάσουν στη λύση του μακάβριου μυστηρίου.

Ηράκλειο: Ένας 42χρονος χτύπησε τη μητέρα του μέχρι θανάτου

Στο Ηράκλειο της Κρήτης ένας 42χρονος άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα σε γειτονιά στο κέντρο της πόλης όταν ένας 42χρονος άνδρας πήρε ένα ξύλινο αντικείμενο και χτύπησε τη μητέρα του με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να μην μπορούν να προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια στην άτυχη γυναίκα. Την ίδια ώρα, αστυνομικοί που κλήθηκαν εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο μητροκτόνο ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας αντιμετωπίζει αρκετά ψυχολογικά προβλήματα.

Θεσσαλονίκη: Νεκρή μέσα στην μπανιέρα

Ακόμη μία μητροκτονία σημειώθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, εκεί όπου και βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της μια 79χρονη γυναίκα.

Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη με τα ρούχα στην μπανιέρα του σπιτιού της από τον 53χρονο γιο της, ενώ συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο το άλλο της παιδί, ο οποίος είναι 50 ετών και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments