Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον 26χρονο άσο, να ενημερώνει την ομάδα του Πειραιά πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του,

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με τον 26χρονο άσο, να ενημερώνει την ομάδα του Πειραιά πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Όπως ήταν γνωστό, επιθυμία του ομογενή γκαρντ ήταν να βρει ομάδα πέρα από τον Ατλαντικό και να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, όπου αγωνίσθηκε τις σεζόν 2017/18 και 2018/19. Υπενθυμίζεται, ότι πέρα από την πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού ο Ελληνοαμερικανός είχε και πρόταση από την τουρκική Φενέρμπαχτσε.

Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρχίσει να αναζητά τον αντικαταστάτη του, με τον  πρώην γκαρντ της Γαλατασαράι, Αϊζάια Κάνααν να είναι πρώτος μεταξύ των υποψηφίων.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που ποτέ δεν έκρυψε τη θέλησή του να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ενημέρωσε τους Πειραιώτες πως δεν θα δεχτεί την πρότασή τους, ούτε και εκείνη της Φενέρμπαχτσε. Αντιθέτως, ο διεθνής σουτέρ θα επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο», κυνηγώντας το NBA dream, που πάντα είχε.

Καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μια σπουδαία απώλεια για τον Ολυμπιακό για ουκ ολίγους λόγους. Αρχικά, γιατί ο Ντόρσεϊ ταίριαζε στο πλάνο και τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά -κυρίως- γιατί είναι Έλληνας και πλέον οι ισορροπίες στον γηγενή κορμό διαταράσσονται.

«Φουλάρουν» για Κάνααν στον Ολυμπιακό

Οι Πειραιώτες, πάντως, έχουν ήδη «στοχεύσει» στη διάδοχη κατάσταση του Ντόρσεϊ. Ο παίκτης που έχουν «κλειδώσει» στον προγραμματισμό τους για τη θέση «2» έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με την Ούνικς Καζάν, μέχρι την αποβολή των ρωσικών ομάδων από την Euroleague.

Ο λόγος για τον Αϊζάια Κάνααν, που μέτρησε 11,18 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 24 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με τη φανέλα των Ρώσων. Μάλιστα, σούταρε με 41% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (57/139 προσπάθειες).

Ο 31χρονος γκαρντ, που στο παρελθόν πέρασε από το ΝΒΑ, ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Γαλατασαραϊ του Ανδρέα Πιστιόλη, καθώς ήθελε να είναι ενεργός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments