Πολιτική

Χατζηδάκης: 3 χρόνια κοινωνική πολιτική με αποτέλεσμα

Χατζηδάκης: 3 χρόνια κοινωνική πολιτική με αποτέλεσμα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για την περίοδο των 3 χρόνων από τη έναρξη διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας

Για την περίοδο των 3 χρόνων από τη έναρξη διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο υπουργός Εργασίας κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση

2019-2022: Εμείς, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εφαρμόζουμε μια κοινωνική πολιτική στην πράξη! Όλοι αυτοί που κραύγαζαν ότι με την κοινωνική μας πολιτική θα προξενούσαμε δήθεν μεγάλες και τρομερές «καταστροφές», πήραν αποστομωτικές απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη χθες στη Βουλή. Συνεχίζουμε, εφαρμόζοντας τις μεταρρυθμίσεις που ψηφίσαμε. Δεν χαρίζουμε το μονοπώλιο της ευαισθησίας στον ΣΥΡΙΖΑ!

Μητσοτάκης στον ΣΚΑΙ: Εκλογές στο τέλος της 4ετίας – Χρειάζεται κυβερνητική σταθερότητα

Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και δεν ψάχνω δημοσκοπικό ξέφωτο, δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3. “Στόχος μου είναι η κυβερνητική σταθερότητα με όποιο κόστος” δήλωσε μεταξύ άλλων. Ο πρωθυπουργός μιλά για την επέτειο των τριών χρόνων από την εκλογική νίκη της ΝΔ το 2019 και στον απόηχο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή.

“Κάθε επέτειος είναι μία ευκαιρία για απολογισμό και με το ημερολόγιο μπαίνουμε στην τελική ευθεία μετά από τρία χρόνια. Δεν θα ανεχτώ από τώρα προεκλογική εκστρατεία και όπως διαπιστώνετε το νομοθετικό έργο συνεχίζεται και κανείς δεν έχει κατεβάσει μολύβια” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Για την απλή αναλογική

“Απλή αναλογική σημαίνει για κάποιο χρονικό διάστημα η χώρα θα βρεθεί με υπηρεσιακή κυβέρνηση και η εκτίμησή μου είναι πως μετά τις πρώτες κάλπες δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση .Είναι υποχρέωσή μου να διατηρήσω τη σταθερότητα της χώρας . Εχω πει πολλές φορές ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας . Θέλω να κριθώ στο τέλος της τετραετίας για το έργο μου” σημείωσε” ο κ. Μητσοτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments