Διεθνή

Καμερούν: Συνολικά 13 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Καμερούν: Συνολικά 13 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Πηγή Φωτογραφίας: The Standard, Baoquocte

Καμερούν: Συνολικά 13 νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης ενός λεωφορείου με ένα φορτηγό στο Καμερούν, στο οποίο επέβαιναν 30, με το ατύχημα να γίνεται σε δρόμο στα νοτιοδυτικά στη χώρας

Συνολικά 13 νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης ενός λεωφορείου με ένα φορτηγό στο Καμερούν, στο οποίο επέβαιναν 30, με το ατύχημα να γίνεται σε δρόμο στα νοτιοδυτικά στη χώρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Καμερούν στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Κούμπα και Μουγιούκα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί μετωπικά με ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 30 άνθρωποι. Πολλοί επιβάτες διακομίστηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο.

Τα θανατηφόρα τροχαία είναι συχνά στο Καμερούν και αποδίδονται συνήθως σε επικίνδυνη οδήγηση και στην κακή κατάσταση του οδικού δικτύου. Το υπουργείο Μεταφορών του Καμερούν αναφέρει ότι κάθε χρόνο περίπου 1.500 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στη χώρα.

Αζερμπαιτζάν: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους από τη Νότια Κορέα με 225 επιβαίνοντες

Αεροσκάφος της Korean Air, που είχε αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την πόλη Ίντσεον της Νοτίου Κορέας, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζά0ν, εξαιτίας βλάβης σε έναν από τους κινητήρες του, όπως ανακοίνωσε η κορεατική αεροπορική εταιρεία.

Το Airbus A330, με 215 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα, προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπακού περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωσή του από την Κωνσταντινούπολη στις 18:25 (τοπική ώρα) χθες Σάββατο. korean-airlines

Ορισμένοι επιβάτες ανέφεραν πως είδαν σπίθες να ξεπηδούν από έναν κινητήρα του αεροσκάφους. Ο κυβερνήτης ενημέρωσε τους επιβάτες ότι τροποποίησε το σχέδιο πτήσης για να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο πλησιέστερο αεροδρόμιο.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Μπακού, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Οι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν και όπως ανακοίνωσε η Korean Air θα αναχωρήσουν το πρωί με άλλη πτήση για τον προορισμό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments