Αθλητισμός

Τζόκοβιτς: Χαλάρωσε με τα παιδιά του στο κεντρικό court του Wimbledon [vid]

Τζόκοβιτς: Χαλάρωσε με τα παιδιά του στο κεντρικό court του Wimbledon [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τζόκοβιτς: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός από ένας εξαιρετικός τενίστας και παγκοσμίου φήμης αθλητής, είναι και πολύ καλός πατέρας και το δείχνει ανά πάσα ώρα και στιγμή

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός από ένας εξαιρετικός τενίστας και παγκοσμίου φήμης αθλητής, είναι και πολύ καλός πατέρας και το δείχνει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Λίγες ώρες αργότερα, αφότου κατέκτησε το 20o γκραντ σλαμ της καριέρας του απέναντι στον Νικ Κύργιο, ο “Νόλε” πήγε ξανά στο κεντρικό κορτ του Wimbledon, αυτή τη φορά για να παίξει με τα παιδιά του.

Τα δύο πιτσιρίκια, η 4χρονη Τάρα και ο 7χρονος Στέφαν, άρχισαν να παίζουν στο ιστορικό γήπεδο, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σαν σωστός χαζομπαμπάς, να μπαίνει στο παιχνίδι και να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε στο τουρνουά.

«Πολύτιμες στιγμές με την οικογένειά μου το πρωί. Τι ευτυχία να τους βλέπω να τρέχουν στο θρυλικό γήπεδο! Τι προνόμιο να μοιράζομαι το ταξίδι μου μαζί τους. Σ’ ευχαριστώ Wimbledon για αυτή την ευκαιρία. Φεύγω με αναμνήσεις για μία ζωή», έγραψε στο Instagram του o Νόβακ Τζόκοβιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Novak Djokovic (@djokernole)

Ο Νόλε κατακτητής του Wimbledon για 7η φορά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε τον έβδομο τίτλο του Γουίμπλεντον και το 21ο στέμμα του Γκραν Σλαμ την Κυριακή με έναν θρίαμβο σε τέσσερα σετ επί του Νικ Κύργιος.

Ο κορυφαίος Τζόκοβιτς κέρδισε με 4-6, 6-3, 6-4, 7-6 (7/3) για να ισοφαρίσει τον Πιτ Σάμπρας με επτά τίτλους στο All England Club και να φτάσει σε ένα από τα οκτώ ανδρικά ρεκόρ που κατείχε ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 35χρονος Σέρβος είναι τώρα ένα Σλαμ μπροστά από τον Φέντερερ στον αγώνα όλων των εποχών και μόλις ένα πίσω από το ρεκόρ του Ραφαέλ Ναδάλ, που μετράει 22.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments