Οδηγός

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Ξεκίνησε η διαδικασία των ενστάσεων

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Ξεκίνησε η διαδικασία των ενστάσεων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κοινωνικός τουρισμός 2022: Ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου οι ενστάσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού
Ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου οι ενστάσεις για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ π. ΟΑΕΔ. Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι (του κοινωνικού τουρισμού ΟΑΕΔ -ΔΥΠΑ) που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από σήμερα και ώρα 15:00 μέχρι και την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 18:00. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στη διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia

Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να:
  • έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα
  • αναφέρουν τον λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί)
  • τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Η επισύναψη δικαιολογητικών απαιτείται σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν αφορά σε αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα στοιχεία, όπως αυτά του εκκαθαριστικού σημειώματος. Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα «τρέξει» κατά την περίοδο 1η Αυγούστου 2022 – 31 Ιουλίου 2023. Ο προϋπολογισμός του είναι ύψους 35 εκατ. ευρώ – ποσό αυξημένο κατά 5 εκ. ευρώ σε σχέση με το πρόγραμμα της περιόδου 2021-2022.

Οι φετινές αυξημένες τιμές επιδότησης αφορούν σε όλες τις κατηγορίες καταλυμάτων (5-12% σε ξενοδοχεία και 3-8% σε ενοικιαζόμενα δωμάτια), ώστε να καλυφθεί το αυξημένο κόστος και να εξασφαλιστεί μεγάλη συμμετοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments