Ελλάδα

Φλώρινα: Αγνοείται 27χρονος στο όρος Γράμμος – Άμεση κινητοποίηση από την περιφέρεια και την αστυνομία

Φλώρινα: Αγνοείται 27χρονος στο όρος Γράμμος – Άμεση κινητοποίηση από την περιφέρεια και την αστυνομία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φλώρινα: Ένας 27χρονος φοιτητής αγνοείται εδώ και λίγες μέρες από την περιοχή του Γράμμου, με την αστυνομία, αλλά και τις αρμόδιες αρχές να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του νεαρού

Ένας 27χρονος φοιτητής αγνοείται εδώ και λίγες μέρες από την περιοχή του Γράμμου, με την αστυνομία, αλλά και τις αρμόδιες αρχές να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του νεαρού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kozanimedia.gr, o 27χρονος από τη Φλώρινα χάθηκε τη Δευτέρα στην ευρύτερη περιοχή του Γράμμου, προς το Νεστόριο.

Ο νεαρός είναι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη και ήδη έχουν ξεκινήσει οι έρευνες με συμμετοχή και εθελοντών, της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Νεστορίου.

Πρόκειται για μία δύσβατη, ορεινή περιοχή, όπου η έρευνα γίνεται με επίγεια και εναέρια μέσα.

Θεσσαλονίκη: Νέοι πυροβολισμοί – Ένας σοβαρά τραυματίας

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Νεοχωρίου, στην περιοχή της Παναγίας Φανερωμένης, περίπου τα μεσάνυχτα, όταν ένας νεαρός δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων. Ένας εκ των δραστών τον πυροβόλησε – αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για τρεις πυροβολισμούς- με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, κάμερες ασφαλείας από παρακείμενα καταστήματα έδειξαν ότι οι δράστες της επίθεσης ήταν έξι. Αρχικά του επιτέθηκαν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα άνοιξε πυρ. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν ακόμη τρία άτομα, τα οποία κινήθηκαν εναντίον του. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Ο τραυματίας αναζήτησε καταφύγιο και βοήθεια σε παρακείμενο βενζινάδικο. Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και μετά από έρευνες προσήχθησαν έξι άτομα.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα κι αυτό να συνδέεται το περιστατικό με τους χθεσινούς πυροβολισμούς στον αύλειο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, με έναν επίσης τραυματία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments