Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Δικάζεται σήμερα από το αυτόφωρο

Θέμης Αδαμαντίδης: Δικάζεται σήμερα από το αυτόφωρο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης  δικάζεται από το Τριμελές Αυτώφορο, μετά από αναβολή, για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση μετά την καταγγελία της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη.

Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για εκβιασμό ενώ διέψευσε την ύπαρξη βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Η υπόθεση αναμένεται να δικαστεί σήμερα, εκτός απρόοπτου, έπειτα από αναβολή που ζήτησε και πήρε η πλευρά της καταγγέλλουσας, προκειμένου εκείνη να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Στο αίτημα της αναβολής αντιτάχθηκε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η πλευρά του Θέμη Αδαμαντίδη, με τον ίδιο να τονίζει στο δικαστήριο ότι η παράταση της αντιδικίας δημιουργεί προβλήματα στη δουλειά του, που λόγω του καλοκαιριού περιλαμβάνει συναυλίες και περιοδείες.

Ο τραγουδιστής έχει επίσης κάνει μήνυση στην πρώην σύντροφό του, την οποία κατηγορεί για εκβίαση.

Σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα και να μην έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments