Διεθνή

Η Emily Ratajkowski εξηγεί γιατί «ανακουφίστηκε» που απέκτησε γιο ενώ «αρχικά» ήθελε κόρη

Η Emily Ratajkowski εξηγεί γιατί «ανακουφίστηκε» που απέκτησε γιο ενώ «αρχικά» ήθελε κόρη

Πηγή Φωτογραφίας: CelebMafia

«Θέλω περισσότερα παιδιά, οπότε μπορεί να είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθώ αργότερα», λέει η Emily Ratajkowski, η οποία έχει ένα αγοράκι ενός έτους

Η Emily Ratajkowski είναι ειλικρινής σχετικά με τις διαφορές μεταξύ της ανατροφής ενός γιου και μιας κόρης. Το σούπερ μόντελ, 31 ετών, καλωσόρισε το πρώτο της παιδί, το αγοράκι Sylvester Apollo,  τον περασμένο Μάρτιο με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard. Σε μια συνέντευξη στο Elle, η Ratajkowski λέει ότι ένιωσε «μεγάλη ανακούφιση» όταν ανακάλυψε ότι περίμενε γιο, παρόλο που στην αρχή ήλπιζε για μια κόρη.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

«Ήθελα μια κόρη στην αρχή, αλλά όταν έμαθα ότι έκανα γιο, ανακουφίστηκα τόσο πολύ. “Έχω μια ανάμνηση: Έκανα μια σέξι κίνηση κάτω από τον τοίχο της κουζίνας των γονιών μου. Ήμουν μάλλον στην πρώτη δημοτικού και οι γονείς μου έλεγαν “Πού το έμαθες αυτό;” Ήμουν σαν, “Το έμαθα. Αυτό κάνουν οι γυναίκες”. ”

Η Ratajkowski είναι επίσης ειλικρινής για την εμπειρία του τοκετού της, λέγοντας ότι εμπιστεύτηκε το σώμα της αυτή τη στιγμή.

“… Μισώ την ιδέα ότι γίνεσαι μητέρα και όλα αλλάζουν. Είναι κάτι για το οποίο μιλάω στο βιβλίο: Πηγαίνεις από παιδί σε μητέρα. Αλλά ήταν μια από τις πιο ισχυρές σωματικές εμπειρίες”, λέει. . «Το να βρίσκομαι σε ένα δωμάτιο και να εμπιστεύομαι το σώμα μου – παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου που λένε ότι το ξέρουν καλύτερα από εμένα ή ότι έχουν δικαίωμα σε αυτό με κάποιο τρόπο – είχε τεράστια επίδραση».

Όταν αποκάλυψε τα νέα της εγκυμοσύνης της η Ratajkowski εξήγησε γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της εκείνη την εποχή.

View this post on Instagram

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ λέμε σε φίλους ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση μετά το «Συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα «Ξέρεις τι θέλεις;». Μας αρέσει να απαντάμε ότι δεν θα μάθουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 και ότι θα μας ενημερώσουν τότε», έγραψε ο Ratajkowski.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments