Trash

Ο χειρότερος πελάτης στην Ελλάδα: Ζήτησε 7 σιρόπια, 2 γάλατα και σαντιγί στον καφέ

Ο χειρότερος πελάτης στην Ελλάδα: Ζήτησε 7 σιρόπια, 2 γάλατα και σαντιγί στον καφέ

Πηγή Φωτογραφίας: MyRecipes

Από την παραγγελία με τους 4 καφέδες που έλαβε το κατάστημα στην Πιερία, μόλις ο ένας ήταν ο κανονικός που όλοι πίνουμε.

Όλα τα  καταστήματα καφέ και εστιάσουν έχουν δεχτεί διάφορες εξωπραγματικές  παραγγελίες από πελάτες, με κάπως αρκετά περίεργα γούστα.

Ελάχιστες όμως μπορούν να φτάσουν σε αυτή που αναδημοσίευσε η σελίδα στο Facebook «Διανομείς της Ελλάδας», η οποία έγινε χθες στην Πιερία.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, εκτός από τα 4 νερά και την μπαγκέτα, περιελάμβανε 4 καφέδες και 1 σοκολάτα, εκ των οποίων μόνο ο ένας καφές είναι κλασσικός κανονικός. Όλα τα άλλα ήταν μια σύγχυση  καθώς η παραγγελία είχε είχε μεγάλη ποικιλία.

Ο πρώτος κατά σειρά έπρεπε να είχε σιρόπια καραμέλα, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα και σαντιγί, ο δεύτερος καραμέλα, φουντούκι, σοκολάτα και σαντιγί, ενώ η σοκολάτα περιορίστηκε σε βανίλια, φράουλα, μπανάνα και σαντιγί.

Την παράσταση όμως έκλεψε ο τελευταίος, ο οποίος έπρεπε να έχει δύο διαφορετικά είδη γάλακτος (φρέσκο και εβαπορέ), 7 σιρόπια (καραμέλα, φουντούκι, βανίλια, σοκολάτα, φράουλα, μπανάνα και καρύδα), κανέλα, τρούφα, σκόνη σοκολάτας και σαντιγί.

Πραγματικά, αν η παραγγελία είναι πραγματική και δεν ήταν φάρσα, είναι απορίας άξιο πως αυτοί που παρήγγειλαν τα παραπάνω, και κατάφεραν να τα πιουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments