Lifestyle

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί»,

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη ήταν σήμερα η Μαριάννα Τουμασάτου. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων είπε και την γνώμη της και για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Toumasatou Official🦋 (@mariannatoumasatou)

«Ακούμε από τον κατηγορούμενο ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς, απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει; Το οποίο νομικά μπορεί να στέκει, φαντάζομαι ότι δεν είναι λάθος. Είναι άλλο η δικαιοσύνη και άλλο η δικαίωση, όπως λέει και ο Τσαφούλιας. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Η δικαιοσύνη του επέτρεψε να βγει, άγνωστο γιατί», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου κατέληξε λέγοντας: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, υπάρχουν κι άλλη κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και επίσης έχουν βγει. Ενδεχομένως να έχουν βγει με αυτόν τον στόχο, ότι δεν είναι μόνο αυτός, αλλά υπάρχει και κάποιος άλλος. Κανένας εξ αυτών δεν θα έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους, μιλάμε για ανήλικα. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments