Focus

Hugh Grant: Η μεγάλη πρόκληση που δέχτηκε

Hugh Grant: Η μεγάλη πρόκληση που δέχτηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Elle- The Wrap

Hugh Grant: Η συνέντευξη που είχε δώσει ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ στο BBC θα γίνει ταινία.

Η συνέντευξη που είχε δώσει ο πρίγκιπας Andrew στο BBC μετά τη μήνυση εναντίον του για σεξουαλική επίθεση έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης το 2019, κι ήταν επικοινωνιακά ένα φιάσκο για το Παλάτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShahimTV (@shahim.tv)

Ο δούκας του York είχε εμφανιστεί για 58 λεπτά μπροστά στη δημοσιογράφο Emily Maitlis και μίλησε χωρίς να πείσει για την σχέση του με τον καταδικασμένο παιδόφιλο, Jeffrey Epstein, το γεγονός ότι δεν ιδρώνει, αλλά και ότι έμενε στο σπίτι του Epstein επειδή τον βόλευε. Η συνέντευξη έγινε viral στα social media, όπως και τα memes, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι ο πρίγκιπας δεν θα είναι πια εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η διάσημη πλέον συνέντευξη θα γίνει ταινία με σενάριο από τον Peter Moffat και σύμφωνα με δημοσιεύματα τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο. Οι συντελεστές και η παραγωγός Hilary Salmon δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, όμως υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Hugh Grant έχει επιλεχτεί για τον ρόλο του Andrew.

Η είδηση σίγουρα δεν θα χαροποιήσει το Παλάτι που έχει από την αρχή προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από το σκάνδαλο

Ο πρίγκιπας Andrew έκανε συμβιβασμό με την μηνύτριά του, Virgina Giuffre, ενώ έχασε και όλους τους στρατιωτικούς και βασιλικούς του τίτλος. Η βασίλισσα Ελισάβετ του επέτρεψε να τη συνοδεύσει στο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φίλιππου, όμως ο Andrew δεν βρέθηκε σε καμία από τις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments