Lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: Η θρυλική φωτογραφία με μικροσκοπικό μαγιό που έγραψε στην ιστορία

Άντζελα Δημητρίου: Η θρυλική φωτογραφία με μικροσκοπικό μαγιό που έγραψε στην ιστορία
Άντζελα Δημητρίου: Η θρυλική φωτογραφία με μικροσκοπικό μαγιό που έγραψε στην ιστορία

Άντζελα Δημητρίου ή Λαίδη…και δεν χρειάζεται άλλες συστάσεις…

Από τις σημαντικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες, που έκανε και συνεχίζει να κάνει πάταγο στα νυχτερινά μαγιάζια σε κάθε εμφάνισή της με τους θαυμαστές της απλά να μην έχουν ηλικία…Τα τραγούδια της διαχρονικά και ανεπανάληπτα..

Η  Άντζελα Δημητρίου, η τραγουδίστρια που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’80, όχι ότι σταμάτησε να βρίσκεται ποτέ στην επικαιρότητα, αλλά τότε ήταν μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη περίοδος, όπου τα μπουζούκια ήταν το απόλυτο must…με πιάτα και λουλουδοπόλεμο να μετρούν το …μέγεθος του καλλιτέχνη…και της Λαίδης έφτασε …Άρη!

Η Άντζελα Δημητρίου, η γυναίκα που κατάφερε να μιλούν όλοι γι αυτή και να την αποκαλούν Λαίδη, που ξεκίνησε από το Περιστέρι σαν κορδελιάστρα σε γνωστή κλωστοϋφαντουργία, και κατέκτησε την αθηναϊκή νύχτα …με σημαντικές συνεργασίες και μοναδικές επιτυχίες!
Η Άντζελα Δημητρίου, έκανε ένα δυναμικό “come back”, κάποια χρόνια αργότερα και με ένα εντελώς διαφορετικό look, πιο σέξι και θηλυκό…αποτέλεσμα γυμναστικής και διατροφής…
Και κάπου εκεί κέντρισε το ενδιαφέρον κι εκείνων που μέχρι τότε την είχαν στο μυαλό τους ως τραγουδίστρια των ’80’s…
Η Λαίδη, άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει στο παιχνίδι της ελληνικής showbiz χαρίζοντας εκτός από τα τραγούδια της και τις ανεπανάληπτες ατάκες, “καυτές” εμφανίσεις που έμειναν στην ιστορία..

Με τους φωτογράφους να την “κυνηγούν” σε κάθε βήμα της, η Λαίδη απαθανατίστηκε σε μία παραλία της Μυκόνου, να βγαίνει από τη θάλασσα με ένα μικροσκοπικό λεοπάρ μαγιό και να κάνει την έκπληξη με τις αναλογίες της…

Η θρυλική εμφάνιση με μικροσκοπικό μαγιό που γκρέμισε τη Μύκονο

Η Άντζελα ήταν viral πριν καν εφευρεθεί ο όρος…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments