Ελλάδα

Καύσωνα: Σε ποιες περιοχές της Αττικής υπάρχουν κλιματιζόμενοι χώροι

Καύσωνα: Σε ποιες περιοχές της Αττικής υπάρχουν κλιματιζόμενοι χώροι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Καύσωνα: Κατά τη θερινή περίοδο λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας)

Κατά τη θερινή περίοδο λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας). Οι χώροι αυτοί, όπως μας έχουν κοινοποιηθεί έως τώρα από τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής εμφανίζονται ανά Περιφερειακή Ενότητα στον παρακάτω χάρτη και στους συνημμένους πίνακες.

Οδηγίες χρήσης χάρτη: Για να βρείτε εύκολα κλιματιζόμενο χώρο:

https://www.google.com/maps/d/viewer

Πατήστε το εικονίδιο με το βελάκι πάνω αριστερά (αριστερά απο τον τίτλο “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ” για να σας ανοίξει η καρτέλα με τις επιλογές. Έπειτα

  • Eπιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα αριστερά στην καρτέλα, έπειτα τον κάτω δείκτη/μαύρο βέλος που θα εμφανιστεί και το συγκεκριμένο χώρο του Δήμου που σας ενδιαφέρει ή
  • Εναλλακτικά, επιλέξτε Περιφερειακή Ενότητα (μία ή περισσότερες) και πλησιάστε πάνω στον χάρτη για να βρείτε θερμαινόμενο (είτε κλιματιζόμενο) χώρο στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Κάντε κλικ στο σπιτάκι που επιλέξατε και θ΄ ανοίξει στην αριστερή πλευρά της οθόνης η καρτέλα με τα διαθέσιμα στοιχεία του χώρου.

Επίσης, από τους αντίστοιχους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα αρχεία των Κλιματιζόμενων χώρων ανά Περιφερειακή Ενότητα:

1. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθηνών

2. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Νοτίου Τομέα Αθηνών

3. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Βόρειου Τομέα Αθηνών

4. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθηνών

5. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Πειραιώς

6. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Νήσων

7. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Ανατολικής Αττικής

8. Κλιματιζόμενοι Χώροι ΠΕ Δυτικής Αττικής

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments