Αθλητισμός

Μπακογιάννης: Μέσα στο φθινόπωρο μπαίνουν οι μπουλντόζες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού”

Μπακογιάννης: Μέσα στο φθινόπωρο μπαίνουν οι μπουλντόζες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μπακογιάννης: Είδηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού έβγαλε ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε επεσήμανε πως, ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στον Βοτανικό το φθινόπωρο

Είδηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού έβγαλε ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε επεσήμανε πως, ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στον Βοτανικό το φθινόπωρο για τις πρώτες εργασίες των εγκαταστάσεων του Τριφυλλιού

Παράλληλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως το Τριφύλλι θα μπει στο νέο γήπεδο το 2026, υπογραμμίζοντας πως θα είναι το καλύτερο της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης στο OPEN

“Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, μέσα στο χρόνο θα μπουν οι μπουλντόζες. Το φθινόπωρο. Το χρονοδιάγραμμα μας είναι να έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο το 2026. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι να μας καθυστερήσει.

Δεν επηρεάζεται από τίποτα, τα χρήματα είναι διασφαλισμένα, οι μελέτες είναι ώριμες, το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα και προχωράμε.

Το 2026 θα παίξουμε τον πρώτο αγώνα στο νέο γήπεδο. Όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο στον Βοτανικό, η αρένα, τότε κατεδαφίζουμε τη Λεωφόρο και αποκτάμε 11 στρέμματα πάρκου, έναν νέο πνεύμονα σε μια περιοχή που έχει αντικειμενικά πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη αφού είναι πυκνοκατοικημένη και πυκνοδομημένη”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments