Ειδήσεις

Φωτιά στη Μυτιλήνη: Ο καπνός της πυρκαγιάς έφτασε μέχρι τις Κυκλάδες

Φωτιά στη Μυτιλήνη: Ο καπνός της πυρκαγιάς έφτασε μέχρι τις Κυκλάδες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Φωτιά στη Μυτιλήνη: Οι φλόγες που καίνε τη Μυτιλήνη έχουν περάσει τα σύνορα του νησιού, μιας και ο καπνός έφτασε μέχρι και τις Κυκλάδες, μιας και βρέθηκε πάνω από την Κύθνο και τη Σέριφο

Οι φλόγες που καίνε τη Μυτιλήνη έχουν περάσει τα σύνορα του νησιού, μιας και ο καπνός έφτασε μέχρι και τις Κυκλάδες, μιας και βρέθηκε πάνω από την Κύθνο και τη Σέριφο.

Αυτό το ντοκουμέντο το δημοσίευσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook μια φωτογραφία από δορυφόρο που δείχνει του λόγου το αληθές. Εξαιτίας των ισχυρών βορείων ανέμων, θα φτάνει και πιο νότια.

Αναφέρει ο Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του:

«Ο καπνός από τη φωτιά της Λέσβου έφτασε στις Κυκλάδες! Πριν από λίγο η εικόνα από τον δορυφόρο δείχνει ξεκάθαρα ότι λόγω των ισχυρών Βόρειων – Βορειοανατολικών ανέμων 6-7 μποφόρ (ριπές) που πνέουν στο Αιγαίο, ο απνός από τη φωτιά στα Βατερά της Λέσβου έφτασε μέχρι περίπου και το ύψος της Κύθνου και της Σερίφου στην περιοχή των Κυκλάδων. Μέχρι το τέλος της ημέρας θα φτάσουν και ακόμη νοτιότερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments