Ελλάδα

Η γραμμή 4 του Μετρό θα έχει ολοκληρωθεί το 2029

Η γραμμή 4 του Μετρό θα έχει ολοκληρωθεί το 2029
Στο σχεδιασμό για τα έργα του Μετρό σε Αττική και Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής

Στο σχεδιασμό για τα έργα του Μετρό σε Αττική και Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News.

Σχολιάζοντας ο κ. Καραμανλής ότι πολλά από αυτά τα έργα δεν ήταν αυτονόητα, ούτε οικονομικά αλλά ούτε και πολιτικά, τονίζει ότι χωρίς την Ευρώπη η Ελλάδα θα ήταν αλλιώς: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σ’ αυτό-επ’ αφορμή μάλιστα της 24ης Ιουλίου. Ένα Έθνος που λησμονεί την Ιστορία του είναι καταδικασμένο. Μέσα από τρικυμίες και εθνικές συμφορές, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κράτησε τότε γερά το πηδάλιο της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδας. Ήταν μια πολιτική, μια Εθνική επιλογή η οποία τότε μας κράτησε ζωντανούς και τώρα μας κρατάει όρθιους. Η ΝΔ η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, τότε και τώρα έχει σταθερό προσανατολισμό. Χωρίς την Ευρώπη, η Ελλάδα θα ήταν αλλιώς…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments