Focus

Ιβάνκα Τραμπ: «Η μητέρα μου μισούσε τις κηδείες – Ήθελε να γιορτάσει τη ζωή»

Ιβάνκα Τραμπ: «Η μητέρα μου μισούσε τις κηδείες – Ήθελε να γιορτάσει τη ζωή»

Πηγή Φωτογραφίας: wwd.com-usmagazine.com

Ιβάνκα Τραμπ: Εκφωνώντας ένα συγκινητικό εγκώμιο για την μητέρα της, την αποχαιρέτησε.

Ήταν ένα άκρως συγκινητικό απόγευμα στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, καθώς η οικογένεια Τραμπ συγκεντρώθηκε στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία του Αγίου Βικεντίου Φερέρ για να θρηνήσει τον ξαφνικό θάνατο της Ιβάνα Τραμπ την περασμένη εβδομάδα. Μέσα στην εκκλησία, οι επισκέπτες ήρθαν για να τιμήσουν τη ζωή και την κληρονομιά της με τον τρόπο που όπως οι φίλοι της παραδέχονται θα της άρεσε.

«Η αίθουσα ήταν γεμάτη χαρά και βουτηγμένη σε δάκρυα», λέει  ο αρθρογράφος R. Couri Hay, ο οποίος παρακολούθησε τη λειτουργία.

Μπροστά από το βωμό βρισκόταν ένας σωρός από κόκκινα τριαντάφυλλα που περιβάλλεται από 73 αναμμένα κεριά — ένα για κάθε χρόνο της ζωής της Ιβάνα.Η κηδεία της Ivana ήταν περιορισμένη στους στενούς φίλους και την οικογένεια, γεγονός που δημιούργησε μια αίσθηση γνήσιας αγάπης λέει ο Hay.

«Η μητέρα μου μισούσε τις κηδείες», φέρεται να είπε η Ιβάνκα Τραμπ στην αίθουσα στην αρχή της δοξολογίας της. «Ήθελε να γιορτάσει τη ζωή».

«Συντετριμμένη από τον θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά ήταν πανέξυπνη, γοητευτική, παθιασμένη και απίστευτα αστεία. Αποτελούσε πρότυπο δύναμης, επιμονής και αποφασιστικότητας σε κάθε της ενέργεια», έγραψε η Ιβάνκα στα social media μετά τον θάνατο της μητέρας της. «Έζησε τη ζωή στο έπακρο, δεν έχασε ποτέ την ευκαιρία να γελάσει και να χορέψει. Θα μου λείπει για πάντα και θα κρατάω τη μνήμη της ζωντανή στις καρδιές μας», συμπλήρωσε τοποθετώντας μια καρδιά στο τέλος.

Η Ivanka συνέχισε να μοιράζεται πολλές αστείες αναμνήσεις για την Ivana, ξεσπώντας σε δάκρυα στην πορεία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ο Έρικ Τραμπ έκαναν επίσης εγκώμια για τη μητέρα τους, εκτός από δύο φίλους της Ιβάνα.Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ —ο πρώην σύζυγος της Ιβάνα και πατέρας των τριών παιδιών της— δεν σηκώθηκε για να μιλήσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αν και φαινόταν φανερά λυπημένος φεύγοντας.

Η Ιβάνα δημιούργησε το όνομα της όχι μόνο ως η πρώτη σύζυγος του Ντόναλντ, αλλά και ως μια σκληρή επιχειρηματίας, σχεδιάστρια μόδας, φίλη της Νέας Υόρκης, πρώην μοντέλο και επαγγελματίας σκιέρ.

Στη Λειτουργία της Τετάρτης, εκτέθηκαν τα πρώην εξώφυλλα των περιοδικών της, μια υπενθύμιση της αίγλης που έβγαζε σε όλη της τη ζωή. «Μεγαλοπρεπής και κομψή», γράφει  ο Χέι, όπως κι εκείνη.

“Όποιος χρειαζόταν βοήθεια, θα ήταν εκεί. Δεν την ένοιαζε καμία πολιτική ή θρησκεία ή οτιδήποτε άλλο, ήταν έτοιμη να βοηθήσει όποιον τη χρειαζόταν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments