Focus

Linda Evangelista: Η μεγάλη επιστροφή του ωραιότερου μοντέλου των 90ς, μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Linda Evangelista: Η μεγάλη επιστροφή του ωραιότερου μοντέλου των 90ς, μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Πηγή Φωτογραφίας: People

Linda Evangelista: «Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου και την καμπάνια Fendi»

Η Linda Evangelista έχει πλέον κάθε λόγο να κοιτά μπροστά! Η 57χρονη καλλονή των 90ς ανακοίνωσε – μέσα από ανάρτησή της στo Instagram – την Τρίτη 19 Ιουλίου ότι είναι «ευχαριστημένη που τακτοποίησε» την υπόθεση CoolSculpting (κρυολιπόλυση).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista)

Υπενθυμίζεται ότι το μοντέλο είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, από τότε που υποβλήθηκε σε κρυολιπόλυση, η οποία, όπως είχε πει την άφησε «μόνιμα παραμορφωμένη».

«Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου με τους φίλους και την οικογένειά μου και είμαι στην ευχάριστη θέση να αφήσω πίσω μου αυτό το θέμα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβα από όσους με προσέγγισαν» έγραψε μεταξύ άλλων στο post της η Linda. Η είδηση έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της νέας της συνεργασίας με τον οίκο Fendi.

Είναι η πρώτη δουλειά που «κλείνει» εδώ και κάποια χρόνια, αφού για καιρό ζούσε απομονωμένη

Το μοντέλο έχει πει στο παρελθόν ότι η κρυολιπόλυση είχε κάνει – μεταξύ 2015 και 2016 – της προκάλασε μεγάλες αλλαγές στο πρόσωπο και το σώμα της – κάτι το οποίο ήταν ταυματικό για ένα άτομο του οποίου η εμφάνιση πάιζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του, λόγω της δουλειάς της.

«Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος από το οποίο υπέφερα και το οποίο κουβαλάω για πάνω από πέντε χρόνια» είχε γράψει μεταξύ άλλων στο Instagram στις 22 Σεπτεμβρίου.

«Στους followers μου που αναρωτιούνται γιατί δεν δουλεύω, ενώ η η σταδιοδρομία των συνομηλίκων μου παραμένει ακμάζουσα, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία CoolSculpting της Zeltiq. [Έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχέθηκε. Αύξησε, δεν μείωσε, τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμα και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς διορθωτικές επεμβάσεις. Έχω μείνει, όπως περιέγραψαν τα μέσα ενημέρωσης, “αγνώριστη”» είχε προσθέσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments