Focus

Regé-Jean Page: Το επόμενο μυστήριο του Hollywood

Regé-Jean Page: Το επόμενο μυστήριο  του Hollywood

Πηγή Φωτογραφίας: FLIX

Regé-Jean Page: Οι φήμες ολοένα και πληθαίνουν για τον αντικαταστάτη του Daniel Craig.

Καθώς τα περισσότερα μυστήρια του Hollywood σιγά-σιγά λύνονται, μία είναι η δυσκολότερη απάντηση για τους ρόλους που έχουν μείνει ορφανοί. Ο Daniel Craig πρωταγωνίστησε πέρυσι στο No Time To Die, στον τελευταίο δικό του James Bond κι έκτοτε τα ονόματα για τον αντικαταστάτη του δίνουν και παίρνουν. Πλέον όμως όλη η προσοχή στρέφεται ξανά στον αγαπημένο της Bridgerton, Regé-Jean Page, με ένα gossip site να αναφέρει μάλιστα ότι είναι τελειωμένη υπόθεση.

Μια πληροφορία στο Deux Moi έγραφε:

“Ο Rege-Jean Page παραλείπει τις συνεντεύξεις στο κόκκινο χαλί… νομίζει πραγματικά ότι είναι τόσο διάσημος;”, στο οποίο ο λογαριασμός απάντησε: “Έχω ακούσει από μια πηγή κοντά στην ομάδα του The Grey Man ότι αποφεύγει τον Τύπο λόγω των φημών για τον Bond, επειδή πιθανότατα έχει πάρει τον ρόλο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regé-Jean Page (@regejean)

Tον Απρίλιο του 2021 όταν ο Page ανακοίνωσε ότι δεν θα επέστρεφε για τη δεύτερη σειρά του ρομάντζου του Netflix, υπήρχαν αναφορές ότι ο Page είχε “κατακλυστεί από προσφορές για άλλους ενδιαφέροντες και απαιτητικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους” και επίσης ότι υπήρχαν “δημιουργικές διαφορές” με τη showrunner Shonda Rhimes και την ομάδα της, κάτι που αργότερα διέψευσαν και οι δύο πλευρές.

Ο Page δήλωσε αργότερα στο Variety ότι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, καθώς έβλεπε τον εαυτό του μόνο ως ένα θαύμα μιας σεζόν: “Ήμουν το θαύμα μιας σεζόν. Ένιωθα ότι βρισκόμουν σε μια περιορισμένη σειρά. Έρχομαι, συνεισφέρω το κομμάτι μου και μετά η οικογένεια Bridgerton συνεχίζει”.

Μήπως όμως αυτό συνέβη γιατί το κάλεσε το καθήκον και… η βρετανική κυβέρνηση;

Τον Δεκέμβριο του 2021, όταν ήταν αρκετά σίγουρος ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει κανένα μυστικό, δήλωσε στη Mirror: “Αισθάνομαι κολακευμένος που ανήκω στην κατηγορία των Βρετανών που οι άνθρωποι έχουν προσέξει. Η ιδέα του να έχεις σχέδια αυτή τη στιγμή της ιστορίας είναι ελαφρώς ξεκαρδιστική. Έχω σταματήσει να τα κάνω”. Εν τω μεταξύ, η παραγωγός του Bond Barbara Broccoli άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις για το casting, λέγοντας στην Daily Mail: “Θα έλεγα ότι τα γυρίσματα απέχουν τουλάχιστον δύο χρόνια. Πρόκειται για μια ολική επανεφεύρεση του Μποντ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments