Lifestyle

Renee Zellweger: Νέο σίκουελ της Bridget Jones

Renee Zellweger: Νέο σίκουελ της Bridget Jones

Πηγή Φωτογραφίας: Celebrity photos

Renee Zellweger: Οι φήμες για ένα ακόμα σίκουελ του πιο αγαπημένου βρετανικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Sun, οι παραγωγοί της σειράς ταινιών Bridget Jones δουλεύουν μυστικά για να δημιουργήσουν ένα ακόμη σίκουελ του αγαπημένου βρετανικού χαρακτήρα. Επιστρέφει, λοιπόν, η Renee Zellweger στον ρόλο που την έκανε αρκετά αγαπητή στο κοινό;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bridget Jones (@iambridget_jones)

Μην ξεχνάμε πως η πρώτη ταινία που έκανε πρεμιέρα το 2001 χάρισε στην ηθοποιό μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, ενώ ψηφίστηκε από τους Βρετανούς ως η αγαπημένη τους ηρωίδα. Επομένως, δεν είναι παράξενο πράγματι να βρίσκεται στα σκαριά η τέταρτη ταινία για τις περιπέτειες της Bridget Jones, αφού η προηγούμενη ταινία αποδείχθηκε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με έσοδα 212 εκατομμύρια δολάρια.

Το τελευταίο σίκουελ

Όπως θυμόμαστε η τρίτη ταινία μάς άφησε όταν η Jones συνειδητοποιεί πως είναι έγκυος, ωστόσο δεν είναι σίγουρη για την ταυτότητα του πατέρα. Οι φιναλίστ ήταν ο Mark Darcy, ο πρώην σύντροφός της και ο Αμερικανός Jack, τον οποίο μόλις είχε γνωρίσει. Εν τέλει, στο τέλος αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας είναι ο Darcy, με τη Bridget επιτέλους να παντρεύεται τον αγαπημένο της.

Το πιθανό σενάριο της τέταρτης ταινίας

Στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής της, θα δούμε για πρώτη φορά τη Bridget Jones να αφήνει πίσω τη ζωή της ελεύθερης και ωραίας, μπαίνοντας στα “προβλήματα” μιας μαμάς. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για το αν ο Mark Darcy θα επιστρέψει, δεδομένου ότι στα βιβλία που βασίζονται οι ταινίες, ο χαρακτήρας του σκοτώνεται. Φυσικά, δεν σημαίνει πως η ιστορία ακολουθεί πιστά τα μυθιστορήματα, αφού έχουν γίνει αλλαγές και στα προηγούμενα σίκουελ.

Αν και δεν έχει γίνει κάποια επίσημη επιβεβαίωση, η Zellweger είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες πως θα ήθελε να επιστρέψει στον ρόλο της. “Το ελπίζω. Είναι πολύ διασκεδαστική. Μ’ αρέσει να την υποδύομαι, εννοώ, με κάνει να γελάω, κάθε μέρα στα γυρίσματα οι επιλογές με τις οποίες προχωράμε για το πόσο περίεργες μπορούμε να κάνουμε τις καταστάσεις για εκείνη”, είχε πει για τον κινηματογραφικό χαρακτήρα της. Παράλληλα, δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας ακόμη ταινίας, υπογραμμίζοντας πως η συγγραφέας Helen Fielding είχε γράψει ακόμα ένα βιβλίο, με τη λογική πως θα υπήρχε έτοιμο υλικό για το σενάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments