Trash

Καινούργιου: Έπιασε μια πασχαλίτσα αχτένιστη

Καινούργιου: Έπιασε μια πασχαλίτσα αχτένιστη

Πηγή Φωτογραφίας: marysblog

Καινούργιου: Με φόντο την Μύκονο κυνηγάει μια πασχαλίτσα χωρίς φίλτρα και αχτένιστη

Γαλήνια και ατάραχη ο εαυτός της, χωρίς φίλτρα, βαρύ μακιγιάζ και λαμπερή σκόνη  η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει να γεμίζει τις μπαταρίες της στη Μύκονο. Η καλλονή παρουσιάστρια, η οποία με το που ολοκλήρωσε την φετυινή σεζόν κατέβασε ρολά, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική της ξεκούραση και χαλάρωση μετά από έναν πολύ  δύσκολο χειμώνα και φιλοξενείται από τον Νίκο Κοκλώνη στο σπίτι του.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Την ώρα της δύσης του ήλιου λοιπόν και ενώ απολάμβανε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στην άνετη ξαπλώστρα στη βεράντα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και εντελώς αχτένιστη, η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο… στόχαστρο του φακού του Νίκου Κοκλώνη που για όσους τον γνωρίζουν, είναι μεγάλο πειραχτήρι για τους καλούς φίλους του.

Την είδε λοιπόν που… πάλευε με κάτι στην ξαπλώστρα και αμέσως εκείνη του αποκάλυψε ότι κυνηγούσε μία πασχαλίτσα. Τότε ο Νίκος Κοκλώνης της είπε ότι αυτό είναι τύχη και ότι καλό θα συμβεί, όμως η Κατερίνα Καινούργιου μάλλον… ξενέρωσε όταν τον άκουσε να λέει ότι η τύχη της θα είναι να… μαγειρέψει εκείνη!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments