Trash

Τριαντάφυλλος: Στην Μύκονο σπάει τα ρολόγια και οι τουρίστες για χάρη του πιάτα

Τριαντάφυλλος: Στην Μύκονο σπάει τα ρολόγια και οι τουρίστες για χάρη του πιάτα

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook - Triantafillos - Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος: Τα πάνω κάτω έχει φέρει στο νησί των Ανέμων ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Την ίδια ώρα, οι συζητήσεις για το «Survivor All Star» έχουν ξεκινήσει και ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα που είναι πιθανόν να συμμετέχουν αν και εφόσον πραγματοποιηθεί το πρότζεκτ με τα χρυσά συμβόλαια.

Ο τραγουδιστής απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του και φρόντισε να ξεσηκώσει το μαγαζί υπό τους ήχους του καλύτερου τραγουδιού του.Ο Τριαντάφυλλος δεν δίστασε να ανέβει επάνω σε τραπέζι, κάνοντας να παραλύει όλο το μαγαζί. Φυσικά, οι θαμώνες δεν παρέλειψαν να τραβήξουν βίντεο με την στιγμή. Οι τουρίστες ενθουσιάστηκαν με βεγγαλικά και να σπάνε πιάτα για χάρη του πρώην survivor.

«Δεν είμαι παλτό»

«Πέρσι πήγα στο Survivor γιατί έβαλα στοίχημα με τη γυναίκα μου. Αν γίνει το All Star Survivor και τα βρούμε η αιτία που θα πάω θα είσαι εσύ. Για να αποδείξω ότι αθλητικά δεν ήμουν ποτέ παλτό. Δεν ξέρω αν θα είμαι. Θέλω να πω ότι αν ήμουν 30 χρόνων δεν θα με έβλεπαν οι συμπαίκτες μου. Τώρα είμαι 45 και κάνω την προπόνηση που πρέπει γιατί είμαι εγωιστής σε αυτό. Θα πάω για να αποδείξω σε μερικούς ότι αξίζω. Παλιά ήμουν και ποδοσφαιριστής. Το Survivor είναι παρκούρ. Κάνω προπόνηση παρκούρ. Εγώ νόμιζα ότι θα τρέχω και θα ρίχνω έναν στόχο, αλλά δεν είναι έτσι».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments