Ελλάδα

Τραγωδία στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για το δυστύχημα με το ελικόπτερο

Τραγωδία στα Σπάτα: Τρεις συλλήψεις για το δυστύχημα με το ελικόπτερο

Πηγή Φωτογραφίας: αρχείου yle

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν ο πιλότος του ελικοπτέρου, καθώς και δύο τεχνικοί εδάφους της εταιρείας, από την οποία είχε μισθωθεί

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για τον θάνατο του 21χρονου Βρετανού τουρίστα, το απόγευμα της Δευτέρας, σε ιδιωτικό ελικοδρόμιο στα Σπάτα,

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν ο πιλότος του ελικοπτέρου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμέλειας, καθώς και δύο τεχνικοί εδάφους της εταιρείας από την οποία ο 21χρονος και οι φίλοι του είχαν μισθώσει το ελικόπτερο. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων.

Ο 22χρονος Βρετανός τουρίστας, γόνος πλούσιας οικογένειας, βρήκε τραγικό θάνατο όταν μετά την προσγείωση του ελικοπτέρου στα Σπάτα, κατευθύνθηκε προς τον έλικα, ο οποίος δεν είχε σταματήσει να λειτουργεί και τον διαμέλισε.

Ο 22χρονος ταξίδευε από τη Μύκονο στην Αθήνα και το ελικόπτερο -στο οποίο επέβαινε μαζί με φίλους του- ακολουθούνταν από άλλο ελικόπτερο στο οποίο βρίσκονταν οι γονείς του αδικοχαμένου νεαρού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments