Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Χωρίς Άλισον και Ζότα στο Κομιούνιτι Σιλντ

Λίβερπουλ: Χωρίς Άλισον και Ζότα στο Κομιούνιτι Σιλντ

Πηγή Φωτογραφίας: 24 Hours World, Planet Sport

Λίβερπουλ: Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον, και ο Πορτογάλος επιθετικός, Ντιόγκο Ζότα, δεν θα παίξουν στο Κομιούνιτι Σιλντ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, όπως ανέφερε ο Γιούγκεν Κλοπ

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Άλισον, και ο Πορτογάλος επιθετικός, Ντιόγκο Ζότα, δεν θα παίξουν στο Κομιούνιτι Σιλντ εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς συνεχίζουν να αναρρώνουν από τραυματισμούς, όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ζότα τραυματίστηκε στον μηρό κατά τη διάρκεια προπόνησης πριν από τη έναρξη της προετοιμασίας και ο Γερμανός τεχνικός δεν ανέφερε πιθανή ημερομηνία επιστροφής, αλλά ο Άλισον, ο οποίος τραυματίστηκε στους κοιλιακούς, θα επιστρέψει εγκαίρως για την πρώτη αγωνιστική της σεζόν της Premier League.

«Ο Άλισον προπονήθηκε σήμερα, περισσότερο από την προηγούμενη μέρα. Θα είναι έτοιμος για τη Φούλαμ (στις 6 Αυγούστου) αλλά όχι για το Σαββατοκύριακο. Ο Ντιόγκο θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα, δυστυχώς» είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στο Λέστερ.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο είναι στα σχέδιά του, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, προσελκύει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Ο Μπόμπι είναι η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που είναι μαζί μας» είπε ο Κλοπ. «Για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητά του. Είναι απαραίτητος για εμάς». Παράλληλα επεσήμανε ότι λυπήθηκε που είδε τον Σαντιό Μανέ να πηγαίνει στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά ήταν χαρούμενος που ο Σενεγαλέζος επιθετικός εξέφρασε νωρίς τις προθέσεις του, κάτι που επέτρεψε στη Λίβερπουλ να βρει τον αντικαταστάτη του, τον Ντάργουιν Νούνιες.

«Χάσαμε τον Σαντιό που ήταν σταθερά παίκτης ενδεκάδας για έξι χρόνια. Μας είπε ότι ήθελε μια νέα πρόκληση» είπε ο Κλοπ. «Μας το είπε αρκετά νωρίς και το δεχθήκαμε. Είχαμε χρόνο να το προετοιμάσουμε και αυτό κάναμε».

Η Λίβερπουλ έχασε την παρελθούσα σεζόν τον τίτλο του πρωταθλήματος από τη Σίτι με έναν βαθμό διαφορά και, όταν ρωτήθηκε αν το τρόπαιο του Κομιούνιτι Σιλντ ήταν σημαντικό, ο Κλοπ είπε: «Είναι πολύ σημαντικό, είναι η τελευταία εγχώρια διοργάνωση που δεν έχουμε κερδίσει ακόμα, οπότε θα το δοκιμάσουμε». «Αν την κατακτάς είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση. Αλλά αν χάσεις, γίνεται λιγότερο σημαντική» πρόσθεσε χαμογελώντας ο Γερμανός προπονητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments