Focus

Anna Maria Sieklucka: Το κορίτσι αράχνη

Anna Maria Sieklucka: Το κορίτσι αράχνη

Πηγή Φωτογραφίας: The Celeb Report

Anna Maria Sieklucka: Είναι γνωστή για την τολμηρή της υποκριτική και τις εμφανίσεις της στην οθόνη.

Η Anna Maria Sieklucka είναι Πολωνή ηθοποιός που εργάζεται επίσης ως μοντέλο και influencer στο Instagram. Γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1992 στο Λούμπλιν της Πολωνίας, σύμφωνα με το βιογραφικό της. Πήγε στην Κρατική Σχολή Θεάτρου, Σόλσκι, στο Βρότσλαβ. Μιλάει άπταιστα Πολωνικά, Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

View this post on Instagram

A post shared by Anna-Maria Sieklucka (@anna_maria.sieklucka)

Η υποκριτική καριέρα της Anna Maria Sieklucka

Πάει πολύς καιρός από τότε που η Άννα Μαρία Σιεκλούκκα είναι στον κινηματογράφο. Η Anna Maria Sieklucka είναι γνωστή για την τολμηρή της υποκριτική και τις εμφανίσεις της στην οθόνη. Πήγε σε πολλά διαφορετικά σχολεία για να πάρει την εκπαίδευσή της, συμπεριλαμβανομένης της Σχολής Κουκλοθέατρου στο Βρότσλαβ της Πολωνίας.Η Άννα Μαρία έχει κάνει επίσης πολλή δουλειά στη σκηνή πριν μπει στον κινηματογράφο. Πριν από το 365 DNI, είχε δευτερεύοντες ρόλους σε ταινίες όπως το Na Dobre I nazie και το Kuba Wojewodzki.

Το αγόρι της Anna Maria Sieklucka

Η Anna Maria Seiklucka μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram με την περιγραφή «Jedno. Ιδιωτικός.” Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να προχωρήσω περισσότερο. Οι άνθρωποι λένε, «Ειρήνη και αγάπη». Αυτό σημαίνει «Ένα. Ιδιωτικός.” Και δεν θα υπάρχει πια. Οι λέξεις “ειρήνη και αγάπη” Παρά το γεγονός ότι η Άννα δεν λέει τίποτα ευθέως, η λεζάντα εγείρει ορισμένα ερωτήματα.

Η Άννα Μαρία δεν έκανε tag τον άντρα δίπλα της στη φωτογραφία του Instagram, οπότε δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά για αυτόν. Το όνομά του, η ηλικία και η κατάσταση της σχέσης του είναι όλα άγνωστα. Η Άννα Μαρία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Αυτή τη στιγμή έχει καθαρή περιουσία 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Big Break της Anna Maria Sieklucka

Το μεγάλο διάλειμμα της Anna Maria Sieklucka ήρθε όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία 365 DNI του Netflix. Στα αγγλικά, η ταινία έχει τίτλο 365 Days και ακολουθεί το ταξίδι της Anna-Maria Sieklucka, ενός εταιρικού στελέχους που έχει κολλήσει σε μια άψυχη σχέση και αναζητά μια απόδραση.

Ο  Michele Morrone, η οποία υποδύεται ένα ισχυρό αφεντικό της μαφίας στην ταινία, παίζει το ρόλο του αφεντικού της. Το αφεντικό της μαφίας τη φυλακίζει για ένα χρόνο και της λέει ότι έχει ένα χρόνο για να τον ερωτευτεί. Αυτό είναι καλό γιατί τραβάει μεγάλη προσοχή στα social media από τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments