Διεθνή

Ζαχάροβα: Χυδαία ομοφοβικά υπονοούμενα για Μπόρις Τζόνσον

Ζαχάροβα: Χυδαία ομοφοβικά υπονοούμενα για Μπόρις Τζόνσον

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε απρεπέστατες και ομοφοβικές δηλώσεις προέβη η Μαρία Ζαχάροβα, διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Σε απρεπέστατες και ομοφοβικές δηλώσεις προέβη η Μαρία Ζαχάροβα, διευθύντρια του Τμήματος Πληροφοριών και Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον θεωρούνταν ως ένας από τους διεκδικητές για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα διακινούνται σε ρωσικά κυρίως μέσα ενημέρωσης, μια τέτοια υποψηφιότητα δεν θα συγκέντρωνε καμία πιθανότητα επιτυχίας, διότι υπάρχει ένας άρρητος κανόνας σύμφωνα με τον οποίο ο επόμενος επικεφαλής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας θα πρέπει να είναι γυναίκα, στη θέση του Νορβηγού Γενς Στόλντεμπεργκ.

Κατά την Μ. Ζαχάροβα, δεν υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τον πρώην Πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας να «ανακαλύψει τη γυναίκα μέσα του».

Σύμφωνα με την Μ. Ζαχάροβα, ο Μπόρις Τζόνσον είναι «μοδάτος, τολμηρός, με στυλ», όπως ειρωνευτικά ανέφερε.

Συμπλήρωσε, δε, ότι ο Μπόρις Τζόνσον μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε φύλο από την ποικιλομορφία που εκπροσωπείται τώρα στις χώρες του ΝΑΤΟ. Με αυτόν τον τρόπο, η υπεύθυνη τύπου του Κρεμλίνου νομίζει ότι προσέβαλε τον «ανδρισμό» των Δυτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments