Focus

Η Hailey Bieber υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς μετά το μίνι εγκεφαλικό που πέρασε

Η Hailey Bieber υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς μετά το μίνι εγκεφαλικό που πέρασε

Πηγή Φωτογραφίας: Vogue Scandinavia-PAGESIX

Αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής του Παλμ Σπρινγκς τον περασμένο μήνα με συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό, η Bieber ανακάλυψε ότι είχε θρόμβο αίματος

Η Hailey Bieber υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς μετά από ένα «μίνι εγκεφαλικό» τον περασμένο μήνα. Το σούπερ μοντέλο, 25 ετών, αποκάλυψε ότι πρόσφατα έκανε χειρουργείο για να επιδιορθώσει μια τρύπα στην καρδιά της.

«Πήγε πολύ ομαλά… Αναρρώνω πολύ καλά, πολύ γρήγορα», είπε σε ένα νέο βίντεο στο YouTube, με τίτλο «αφήγηση της ιστορίας μου».

Αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής του Παλμ Σπρινγκς τον περασμένο μήνα με συμπτώματα που μοιάζουν με εγκεφαλικό, η Bieber ανακάλυψε ότι είχε θρόμβο αίματος που ταξίδεψε στον εγκέφαλό της και προκάλεσε παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο (TIA).

Ωστόσο, οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς ο θρόμβος αίματος κατέληξε εκεί.

«Όταν πήγα στο UCLA, κάναμε πιο εμπεριστατωμένες δοκιμές… για να βρούμε ένα PFO», εξήγησε στο βίντεο, περιγράφοντας ένα PFO ως «ένα πτερύγιο μεταξύ του δεξιού και του αριστερού θαλάμου της καρδιάς».

Ωστόσο, ο θρόμβος αίματος «ξέφυγε από την τρύπα στην καρδιά μου και ταξίδεψε στον εγκέφαλό μου και γι’ αυτό έπαθα ένα [μίνι εγκεφαλικό]».

Η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ είπε ότι ήταν «ευγνώμων που το βρήκαν» και οι γιατροί της έκαναν μια διαδικασία στην οποία χρησιμοποιούν «ένα κουμπί» για να κλείσουν το πτερύγιο στην καρδιά.

«Είμαι πραγματικά ανακουφισμένη που θα μπορέσω απλώς να φύγω από αυτήν την πραγματικά τρομακτική κατάσταση και να ζήσω τη ζωή μου», είπε.

«Αλλά ξέρω στα αλήθεια ότι ο Θεός την έχει στις παλάμες των χεριών του, και αυτό είναι καλό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments