Trash

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τρίτη φορά που έμεινε έγκυος το μοντέλο

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τρίτη φορά που έμεινε έγκυος το μοντέλο

Πηγή Φωτογραφίας: ekriti

Τζούλια Αλεξανδράτου: Την εγκυμοσύνη της αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το μοντέλο με μια φωτογραφία από την κοιλιά της.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τζούλιας Αλεξανδράτου έχει βάλει σε σκέψεις τους φανς της με πολλούς να πιστεύουν ότι είναι ψεύτικη. Ωστόσο σε νέα ανάρτηση, το μοντέλο εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε ξανα μείνει έγκυος άλλες δύο φορές.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Hunt (@juliahunt0000)

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η  Τζούλια έχει μετακομίσει στο εξωτερικό παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φροντίζει να μοιράζεται τα νέα της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έγινε μέσω ενός story που μοιράστηκε στο Instagram, όπου ξαπλωμένη στο κρεβάτι και με το χέρι της να χαϊδεύει την κοιλιά της έγραψε: «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί πως θα γίνει μητέρα.

Πριν από λίγες ημέρες το μοντέλο είχε επανέλθει με ανάρτηση στα social media και ξεσπούσε κατά όσων της γράφουν σχόλια, χωρίς να σέβονται την εγκυμοσύνη της και το μωρό που περιμένει.

«Θα πάθετε τίποτα απ’ τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια», έγραφε σε insta story.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments