Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει χωρίς εσώρουχο και “λιώνει” το διαδίκτυο

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει χωρίς εσώρουχο και “λιώνει” το διαδίκτυο

Πηγή Φωτογραφίας: a-sports.gr

Η καυτή εμφάνιση χωρίς εσώρουχο της καλλονής τραγουδίστριας

Ελένη Φουρέιρα, αποτελεί και όχι άδικα μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες στο χώρο της showbiz, καθώς διαθέτει καλλίγραμμα πόδια και ένα πανέμορφο πρόσωπο. Η ίδια όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της είχε θυμάται τον εαυτό της να  χορεύει και να τραγουδάει από κοριτσάκι.

Υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων

Η εξωτερική εμφάνιση για έναν καλλιτέχνη παίζει ρόλο και όπως είπε είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων αρκεί να μην είναι υπερβολικές: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό».

Η Ελένη Φουρέιρα μας έχει συνηθίσει στις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες όπως οι παρακάτω. Τα εσώρουχα αναδεικνύουν το υπέροχο κορμί της … Το αποτέλεσμα ήταν η αποθέωση του στιλ και της Ελένης…

Η ίδια εκτός από τις απίστευτες ικανότητες στο τραγούδι και το χορό έγινε γνωστή και από τη σχέση της με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία. Η ίδια είχε δηλώσει για τη σχέση τους “Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή”.

Δείτε παρακάτω μια από τις κοινές εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments