Ελλάδα

Βέροια: Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που έπεσε ακυβέρνητη σε βενζινάδικο

Βέροια: Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που έπεσε ακυβέρνητη σε βενζινάδικο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Βέροια: Τον 70χρονο οδηγό της νταλίκας, η οποία ευθύνεται για τη φωτιά που προκλήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βέροια, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης

Τον 70χρονο οδηγό της νταλίκας, η οποία ευθύνεται για τη φωτιά που προκλήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βέροια, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα, όταν το βαρύ όχημα έμεινε ακυβέρνητο -πιθανότατα επειδή λύθηκε το χειρόφρενο κατά τη στάθμευσή του από τον οδηγό- με αποτέλεσμα να κυλήσει προς το βενζινάδικο, παρασύροντας εκεί αντλίες καυσίμων. Ευτυχώς, λόγω του ειδικού συστήματος ασφαλείας, η φωτιά δεν μεταδόθηκε στις δεξαμενές, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Πυροσβεστικά οχήματα κλήθηκαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή σβήνοντας τη φωτιά.

Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία για εμπρησμό από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, επίσης, από αμέλεια.

Νεκρή εντοπίστηκε 17χρονη στο σπίτι της – Εξετάζεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

Μια 17χρονη εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα της Τρίτης [2/8], στο σπίτι της, στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ, την κοπέλα εντόπισαν νεκρή η μητέρα της και η αδελφή της, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι που διέμεναν, στην οδό Αραχώβης.

Σημειώνεται πως αν επιβεβαιωθεί το σενάριο που εξετάζει η αστυνομία για τη δολοφονία της ανήλικης στο Περιστέρι, θα πρόκειται για την τρίτη γυναικοκτονία στη χώρα μας μέσα σε λίγες ημέρες. Η 17χρονη έφερε μώλωπες και η Αστυνομία, που αναζητεί φιλικό πρόσωπό της, εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. peripoliko-elas

Άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Οι Αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, καθώς θεωρούν ότι είναι ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Η αστυνομία έχει προχωρήσει και σε προσαγωγή φιλικού ζευγαριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments