Focus

Ποιος είναι ο Ronan Farrow, ο γιος του Woody Allen και της Mia Farrow;

Ποιος είναι ο Ronan Farrow, ο γιος του Woody Allen και της Mia Farrow;

Πηγή Φωτογραφίας: NPR

Ο σπουδαίος δημοσιογράφος με το νέο του ντοκιμαντέρ Endangered στο HBO Max κέρδισε βραβείο Πούλιτζερ για την έκθεση του Χάρβεϊ Γουάινστιν

Με το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του «Endagered» που προβάλλεται τώρα στο HBO Max, ο πολυσύχναστος Ρόναν Φάροου μπήκε ξανά στο επίκεντρο ως κορυφαίος δημοσιογράφος.Η ταινία, η οποία είναι επίσης επίσημη επιλογή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca 2022, καθώς απεικονίζει τις ζωές δημοσιογράφων σε έναν κόσμο όπου υπάρχει μια αυξανόμενη δυσπιστία στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης λόγω της διαδικτυακής παραπληροφόρησης.

View this post on Instagram

A post shared by Ronan Farrow (@ronanfarrow)

Ποιος είναι όμως ακριβώς ο Ronan Farrow και για ποια άλλα έργα είναι γνωστός;

Ο Φάροου, 34 ετών, είναι ο μοναδικός βιολογικός γιος της ηθοποιού Μία Φάροου και του σκηνοθέτη Γούντι Άλεν. Είναι ένας Αμερικανός δικηγόρος και δημοσιογράφος που ξεκίνησε την καριέρα του ως πρεσβευτής νεολαίας της UNICEF. Ο πολυβραβευμένος δημοσιογράφος είναι γνωστό ότι δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του. Το 1997, ο Allen προκάλεσε σάλο όταν παντρεύτηκε την υιοθετημένη κόρη της Mia, Soon-yi Previn.

Κάποτε ήταν μέλος της κυβέρνησης Μπαράκ Ομπάμα

Ο σκληρός συγγραφέας έχει υπηρετήσει επίσης την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε εξειδικευμένους ρόλους. Σύμφωνα με τους New York Times, ο Farrow πέρασε δύο χρόνια ως ειδικός σύμβουλός τους για ανθρωπιστικές υποθέσεις και υποθέσεις ΜΚΟ στο Γραφείο του Ειδικού Αντιπροσώπου για το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Υπηρέτησε επίσης  την κυβέρνηση Ομπάμα από το 2009.

View this post on Instagram

A post shared by Ronan Farrow (@ronanfarrow)

Ο Φάροου έχει εκδώσει και βιβλία με το όνομά του. Το 2018 έγραψε το War on Peace: The End of Diplomacy and the Decline of American Influence και το Pandora’s Box: How American Military Aid Creates the America’s Enemies. Ένα χρόνο αργότερα, θα έγραφε το Catch and Kill: Lies, Spies and a Conspiracy to Protect Predators, το οποίο έχει ήδη εμπνεύσει ένα ντοκιμαντέρ του HBO Max.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments