Αθλητισμός

Τσιμίκας: Τρολάρισμα από τους συμπαίκτες του για το… μοντέλο “Tsimi” [vid]

Τσιμίκας: Τρολάρισμα από τους συμπαίκτες του για το… μοντέλο “Tsimi” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τσιμίκας: O Κώστας Τσιμίκας έχει γίνει η... μασκότ της Λίβερπουλ, ο οποίος συνεχίζει να «δένει» και να μαθαίνει δίπλα στον Γιούργκεν Κλοπ και το επιτελείο του στους "Reds"

O Κώστας Τσιμίκας έχει γίνει η… μασκότ της Λίβερπουλ, ο οποίος συνεχίζει να «δένει» και να μαθαίνει δίπλα στον Γιούργκεν Κλοπ και το επιτελείο του στους “Reds”, αλλά και να κάνει δυνατές φιλίες με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του και μάλιστα δείχνουν πως όχι μόνο απολαμβάνουν την παρέα του Έλληνα άσου, αλλά τον έχουν και σαν το μικρό τους αδελφό.

Ο εκ των κολλητών του Μο Σαλάχ, του Τιάγκο Αλκάνταρα και των υπολοίπων αποτελεί ένα από τα πιο γελαστά παιδιά των αποδυτηρίων και συχνά-πυκνά οι υπόλοιποι τον συμπεριλαμβάνουν στην καζούρα που κάνει η μία από τις καλύτερες… παρέες της Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι έγινε και σε ένα βιντεάκι που κυκλοφόρησε στα social media, στο οποίο οι παίκτες της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ «πασάρουν» ένα κινητό τηλέφωνο ο ένας στον άλλο, λέγοντας ατάκες τύπου, «Το δίνω σ’ αυτόν που ντύνεται χειρότερα», και πάει λέγοντας.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα του αήττητου σε εντός έδρας παιχνίδι (στο Άνφιλντ) της Πρέμιερ Λιγκ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, εκείνος έδωσε το κινητό στον Τσιμίκα λέγοντας: «Περνάω το κινητό σε αυτόν που νομίζει ότι είναι μοντέλο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments