Ελλάδα

Λαμία 29χρονη: Βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της

Λαμία 29χρονη: Βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μία νέα γυναίκα 29 ετών βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της

Μία νέα γυναίκα 29 ετών βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης απαγχονισμένη μέσα στο σπίτι της στη Λαμία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η βαριά μυρωδιά που έβγαινε από το σπίτι της νεαρής γυναίκας, σε συνδυασμό με το ότι είχαν να τη δουν μέρες, κίνησε τις υποψίες ότι κάτι κακό είχε συμβεί και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και της ΔΙΑΣ, που όταν μπήκαν στο σπίτι βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Η 29χρονη είχε δέσει βρόγχο ένα σχοινί και με αυτό έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η αστυνομία, από τα πρώτα στοιχεία κάνει λόγο για αυτοκτονία που πρέπει να είχε γίνει πριν από 4-5 ημέρες καθώς η σορός είχε αρχίσει να αλλοιώνεται. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν έναν νέο άνθρωπο να βάλει τέλος στη ζωή του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δε βρέθηκε κάποιο σημείωμα ή κάτι άλλο που να δίνει εξηγήσεις. Η κοπέλα έμενε μόνη της και αυτό συντέλεσε στο να μη βρεθεί άμεσα η σορός της.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.