Nέα της αγοράς

Balenciaga: Δημιούργησε μπλουζάκι για να βοηθήσει τους Ουκρανούς Πρόσφυγες

Balenciaga: Δημιούργησε μπλουζάκι για να βοηθήσει τους Ουκρανούς Πρόσφυγες

Πηγή Φωτογραφίας: The Times Hub

Balenciaga: Η πρωτοβουλία γίνεται για τη στήριξη της πλατφόρμας United24, που προσφέρει μεγάλη βοήθεια στους πρόσφυγες της εμπόλεμης χώρας

Tην πλατφόρμα United24 που προσφέρει βοήθεια προς τους πρόσφυγες της Ουκρανίας θα υποστηρίξει ο οίκος Balenciaga. Για το σκοπό αυτό δημιούργησε ένα νέο T-shirt, με τα έσοδα των πωλήσεων να προσφέρονται υπέρ της ανθρωπιστικής στήριξης της χώρας.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε πως το 100% των καθαρών κερδών από την πώληση T-shirt που είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό του οίκου Balenciaga θα διατεθεί στις ανθρωπιστικές προσπάθειες για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας του οργανισμού Rebuild Ukraine.

Το T-shirt, που είναι από οργανικό βαμβάκι, φέρει την ουκρανική σημαία στο μπροστινό μέρος και έναν κωδικό QR στο πίσω μέρος.

H United24

Το πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας United24 εγκαινιάστηκε από τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως κύριος χώρος συγκέντρωσης φιλανθρωπικών δωρεών για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Τα κεφάλαια μεταφέρονται στους επίσημους λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας και διατίθενται από αρμόδια υπουργεία για την κάλυψη των πιο πιεστικών αναγκών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments