Focus

Μάργκοτ Ρόμπι: Για να γυρίσει ερωτική σκηνή με τον Ντικάπριο ήπιε σφηνάκια

Μάργκοτ Ρόμπι: Για να γυρίσει ερωτική σκηνή με τον Ντικάπριο ήπιε σφηνάκια

Πηγή Φωτογραφίας: Actress Viral

Μάργκοτ Ρόμπι: "Ήπια τρία σφηνάκια τεκίλα και μετά έβγαλα όλα μου τα ρούχα, έκανα τη σκηνή και ήμουν μια χαρά. Το αλκοόλ με βοήθησε να μην τρέμουν τα χέρια μου και μου έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση"

Πολλές φορές η βιντεοσκόπηση μιας σκηνής μπορεί να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη ακόμα και στους πιο έμπειρους ηθοποιούς, αφού κάθε χαρακτήρας των ταινιών είναι μοναδικός και απαιτεί διαφορετική προσέγγιση. Για την εμπειρία αυτή, μίλησε σε συνέντευξη της στους “New York Times” η Μάργκοτ Ρόμπι, αναφερόμενη μάλιστα στην πρώτη φορά που χρειάστηκε να γυρίσει ερωτική σκηνή. Η χολιγουντιανή σταρ εξομολογήθηκε πως αισθανόταν απίστευτο τρακ και νευρικότητα στην ιδέα να αφαιρέσει τα ρούχα της on camera, όμως φρόντισε να φερθεί με απόλυτο επαγγελματισμό και να ηρεμήσει τα νεύρα της με έναν “παλιομοδίτικο τρόπο”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Wolf of Wall Street (@thewolfofwallstreetofficial)

Το αλκοόλ με βοήθησε να μην τρέμουν τα χέρια μου και μου έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση

Συγκεκριμένα, η Αυστραλιανή ηθοποιός εξήγησε αρχικά πως ο συμπρωταγωνιστής της στην εν λόγω σκηνή διέθετε ένα πλούσιο βιογραφικό με αντίστοιχες λήψεις, για αυτό και ήταν απόλυτα εξοικειωμένος με τις απαιτήσεις του σεναρίου. Εκείνος δεν ήταν άλλος από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μαζί με τον οποίο βρέθηκα στο σετ για την ταινία “Ο λύκος της Wall Streat”. “Ήπια τρία σφηνάκια τεκίλα και μετά έβγαλα όλα μου τα ρούχα, έκανα τη σκηνή και ήμουν μια χαρά. Το αλκοόλ με βοήθησε να μην τρέμουν τα χέρια μου και μου έδωσε λίγη αυτοπεποίθηση” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάργκοτ Ρόμπι, επισημαίνοντας πως χρησιμοποιεί ελάχιστες φορές το αλκοόλ ως διέξοδο σε αντίστοιχες καταστάσεις.

Η συμμετοχή της στην εν λόγω ταινία εξασφάλισε την αναγνωσιμότητά της στον κόσμο του Χόλυγουντ, αναδεικνύοντας την σε ανερχόμενο αστέρι. Το τρακ που την κατέκλυσε στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας έγινε αντιληπτό από τους συναδέλφους της αλλά και από την παραγωγή, οι οποίοι της πρότειναν την εναλλακτική λύση, να γυρίσει την ερωτική σκηνή φορώντας ρόμπα ή εσώρουχα. Εκείνη όμως επιθυμούσε να δώσει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, καταδεικνύοντας το θάρρος αλλά και τον επαγγελματισμό που την διακρίνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments