Lifestyle

O Χρήστος Μάστορας απάντησε πρώτη φορά δημόσια για την σχέση του με την Γαρυφαλλιά

O Χρήστος Μάστορας απάντησε πρώτη φορά δημόσια για την σχέση του με την Γαρυφαλλιά

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

O Χρήστος Μάστορας ήρθε σε τρομερή αμηχανία όταν τον ρώτησαν για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε κοινό τους ταξίδι. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε γι’ αυτό στο Κοσμοράδιο και τον Τάσο Ριζόπουλο.

Ο frontman των «Μελλισών» ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο και ξεκαθάρισε: «Είμαι ελεύθερος». Παράλληλα, ο τραγουδιστής πήρε θέση ακόμα περισσότερο

View this post on Instagram

A post shared by Garifalia kalifoni (@garifalia.kalifoni)

«Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. Μια αμερικάνικη φράση λέει “γράψε σωστά το όνομά μου”. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους», προσέθεσε ο Χρήστος Μάστορας.

Σε άλλο σημείο μίλησε για τη Eurovision και τη συμμετοχή του συγκροτήματος, είπε: «Μετά τη χυλόπιτα που φάγαμε την πρώτη φορά μάς κόπηκαν τα πόδια. Ευτυχώς που δεν πήγαμε με τον «Κινέζο» θα βγαίναμε 25οι. Άμα μάς γίνει κάποια πρόταση μπορεί να το σκεφτούμε, αλλά δεν το κόβ, οπότε… Δεν μάς αναθέτουν την εκπροσώπηση γιατί ξέρουν ότι θα κερδίσουμε και μετά θα κάνουμε τη διοργάνωση στην Ελλάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments