Ελλάδα

Άρτα – Οικογενειακή τραγωδία: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του και διέφυγε στο βουνό

Άρτα – Οικογενειακή τραγωδία: Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του και διέφυγε στο βουνό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Άρτα - Οικογενειακή τραγωδία: Με κυνηγετική καραμπίνα ένας 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του 80 ετών, στο Αστροχώρι της Άρτας στις 5 το απόγευμα και διέφυγε στο βουνό

Με κυνηγετική καραμπίνα ένας 29χρονος σκότωσε τον πεθερό του 80 ετών, στο Αστροχώρι της Άρτας στις 5 το απόγευμα και διέφυγε στο βουνό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ζευγάρι που έχει και ένα παιδί ζούσε στην Άρτα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Το μεσημέρι ο 80χρονος πατέρας της γυναίκας, πήγε στην Άρτα και πήρε την κόρη του από το σπίτι της και την οδήγησε στο πατρικό σπίτι στο Αστροχώρι.

Ο σύζυγος οπλισμένος με την καραμπίνα τους ακολούθησε και φτάνοντας στο χωριό πήγε στο σπίτι του πεθερού του, όπου τον πυροβόλησε 4 φορές.

Αμέσως μετά έφυγε προς το βουνό. Η αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο 29χρονος κατάγεται από το γειτονικό χωριό Μεσόπυργο και γνωρίζει καλά την περιοχή.

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 33χρονος για το βιασμό της 32χρονης

Προφυλακιστέος τελικά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος κατηγορούμενος από τα Ανώγεια για την υπόθεση βιασμού που καταγγέλθηκε από 32χρονη Ελληνίδα με τόπο διαμονής την Αθήνα.

Για πάνω από επτά ώρες ο κατηγορούμενος κατέθετε τις δικές του θέσεις για το συμβάν και την κατηγορία όπως του αποδόθηκε, εμμένοντας στη θέση του ότι όσα συνέβησαν αφορούσαν σε κοινή συναίνεση τόσο του ιδίου όσο και της 32χρονης.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση και ο κατηγορούμενος θα μεταφερθεί σε πρώτο χρόνο στις φυλακές της Αγιάς Χανίων.

Καλαμάτα: Συνελήφθη o 50χρονος για τον τραυματισμό με χημικό υγρό της 49χρονης πρώην συζύγου του

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης [10/8] από αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας, ένας 50χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό με χημικό υγρό της 49χρονης πρώην συζύγου του, σε περιοχή της Μεσσήνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 50χρονος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, πλησίασε το πρωί την 49χρονη, την στιγμή που η γυναίκα εισερχόταν στον χώρο της επιχείρησης όπου εργάζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments