Lifestyle

Πάολα: Η αξέχαστη φωτογραφία που μας έδειξε το στήθος της

Πάολα: Η αξέχαστη φωτογραφία που μας έδειξε το στήθος της

Πηγή Φωτογραφίας: twitter paola official

Πάολα, η λαϊκή τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή κι ένα κορμί αμαρτωλό

Πάολα, η λαϊκή τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή κι ένα κορμί αμαρτωλό δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.Μπορεί οι στιλιστικές της επιλογές να χαρακτηρίζονται από πολλούς ακραίες, αλλά καταφέρνει εντός κι εκτός πίστας να «ανάβει» φωτιές και να προκαλεί πανικό.

Τα «βαθιά» ντεκολτέ και τα σούπερ μίνι εκκεντρικά φορέματά της, είναι το απόλυτο φετίχ της για την όποια εμφάνισή της στις κεντρικές αθηναϊκές πίστες, κάποια από αυτά είναι τόσο αποκαλυπτικά που καμιά φορά χρειάζεται να ξεφορτωθεί κάποια περιττά …εσώρουχα.

Το χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής της που την κάνει αναγνωρίσιμη από την πρώτη νότα, την έχει καθιερώσει στα μεγάλα γυναικεία ονόματα της νυχτερινής πίστας, ενώ στα νυχτερινά κέντρα όπου κάνει τις εκρηκτικές εμφανίσεις της, γίνεται “κόλαση” και πανικός.

Η Πάολα, εκτός των φωνητικών ικανοτήτων της, διαθέτει κι ένα κορμί λαμπάδα, ιδανικό να βάζει φωτιές στο πέρασμά της… ακόμα κι αν αυτό περνάει από τη θάλασσα.

Οι καλοκαιρινές αποδράσεις της, όπου συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση, όπως είναι φυσικό, σπάνια περνούν απαρατήρητες… Η τραγουδίστρια έχει έναν μαγικό τρόπο να τραβάει τα βλέμματα επάνω της, ακόμα κι όταν προσπαθεί να τα αποφύγει…

Μπορεί οι εμφανίσεις της πάνω στην πίστα να είναι φαντασμαγορικές και ανεπανάληπτες, αλλά και εκτός είναι…χάρμα οφθαλμών. Ωστόσο μια φωτογραφία της μας κόβει την ανάσα και είναι αυτή που μας τα έδειξε….όλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments