Τεχνολογία

Η εταιρεία με ποδήλατα Peloton και η εφαρμογή διαλογισμού Calm γίνονται ένα

Η εταιρεία με ποδήλατα Peloton και η εφαρμογή διαλογισμού Calm γίνονται ένα

Πηγή Φωτογραφίας: bbc.com

Η εφαρμογή Calm επωφελήθηκε από την πανδημία το 2020

Η εφαρμογή διαλογισμού Calm με έδρα τις ΗΠΑ απέκλεισε το 20% του εργατικού δυναμικού της, και έγινε η τελευταία εταιρεία τεχνολογίας των ΗΠΑ που ανακοίνωσε περικοπές θέσεων εργασίας. Η εταιρεία δεν διευκρίνισε τους λόγους που απέλυσε κόσμο. Περίπου αποχώρησαν 90 άτομα από προσωπικό 400 ατόμων.

Ο τεχνολογικός τομέας γενικά δέχεται πιέσεις από τους επενδυτές να περιορίσει το κόστος καθώς η έκρηξη της διαδικτυακής δραστηριότητας που προκλήθηκε από την πανδημία εξασθενεί.

Η Peloton ανακοίνωσε επίσης ότι θα κάνει περικοπές, επηρεάζοντας 800 άτομα.

Η εταιρεία παλεύει με την πτώση των πωλήσεων, καθώς η ζήτηση για τον εξοπλισμό γυμναστικής που συνδέεται με τεχνολογία πέφτει.

Ο προϊστάμενος Ντέιβιντ Κο είπε ότι η εταιρεία «δεν είχε ανοσία» στο ευρύτερο οικονομικό κλίμα.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολη για μια εταιρεία σαν τη δική μας, η αποστολή της οποίας επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία και ευεξία στο χώρο εργασίας».

Πολλές εταιρείες στον κλάδο της τεχνολογίας και της στέγασης, που σημείωσαν άνθηση κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης της πανδημίας, έχουν ήδη αρχίσει να περιορίζουν τις δραστηριότητές τους.

Περισσότερες από 500 νεοφυείς επιχειρήσεις απέλυσαν προσωπικό φέτος, μια απότομη αλλαγή σε σχέση με το περσινό περιβάλλον, σύμφωνα με το layoffs.ai, έναν ιστότοπο που παρακολουθεί τις ανακοινώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments