Τεχνολογία

YouTube: Σκοπεύει να ανοίξει ηλεκτρονικό κατάστημα για υπηρεσίες ροής βίντεο

YouTube: Σκοπεύει να ανοίξει ηλεκτρονικό κατάστημα για υπηρεσίες ροής βίντεο

Πηγή Φωτογραφίας: Numerama- BBC

Πότε θα κυκλοφορήσει η σχετική πλατφόρμα

Το YouTube της Alphabet Inc σχεδιάζει να ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για υπηρεσίες ροής βίντεο, ανέφερε η Wall Street Journal. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία έχει ανανεώσει τις συνομιλίες με εταιρείες ψυχαγωγίας σχετικά με τη συμμετοχή τους στην εν λόγω πλατφόρμα, την οποία χαρακτηρίζει ως “κατάστημα καναλιών”.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πλατφόρμα είναι στα σκαριά εδώ και τουλάχιστον 18 μήνες και θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη ήδη από αυτό το φθινόπωρο, πρόσθεσε η έκθεση

Με περισσότερους καταναλωτές να κόβουν το καλώδιο στην καλωδιακή ή δορυφορική τηλεόραση και να μεταβαίνουν σε συνδρομητικές υπηρεσίες ροής, η προγραμματισμένη αυτή υπηρεσία αναμένεται να επιτρέψει στο YouTube να ακολουθήσει τον δρόμο που έχουν ήδη πάρει εταιρείες όπως η Roku Inc και η Apple σε μια προσπάθεια να κερδίσει μέρος της ήδη γεμάτης αγορά ροής. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, οι New York Times ανέφεραν ότι η Walmart Inc είχε συνομιλίες με εταιρείες μέσων ενημέρωσης, προκειμένου να συμπεριλάβει στην υπηρεσία των μελών της ανάλογες εφαρμογές ροής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments