Lifestyle

Maria Pedraza: Χωρίς μαγιό φωτογραφίζεται στην Ίμπιζα

Maria Pedraza: Χωρίς μαγιό φωτογραφίζεται στην Ίμπιζα

Πηγή Φωτογραφίας: MusaNews

Maria Pedraza: Το κορίτσι του «La Casa de Papel» ανέβασε την θερμοκρασία με την τόπλες φωτογραφία της

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της ρόλο της Ισπανικής σειράς του Netflix, La casa de papel στο ρόλο της Alison Parker. Μπορεί τις εντυπώσεις να έκλεωε η  γυναίκα  Ursula Corbero στην σειρά ωστόσο η Maria Pedraza έχει πολλούς θαυμαστές.

View this post on Instagram

A post shared by María Pedraza (@mariapedraza_)

Η καλλοννή ηθοποιός μετα την επιτυχία της σειράς εργάζεται ασταμάτητα σε πολλά πρότζεκτ εντός και εκτός Ισπανίας.

Αυτές τις ημέρες γεμίζει τις μπαταρίες της  στην Ίμπιζα.

Στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε πολλές φωτογραφίες, ωστόσο αυτές που ξεχωρίζουν είναι εκείνες που κάνει τόπλες ηλιοθεραπεία σε παραλία του νησιού.

Ο νέος ερωτάς της

Όπως φαίνεται, η María Pedraza μετά τον χωρισμό της με Jaime Lorente, έχει ξανά φτιάξει την ζωή της και ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή της στη σειρά Toy Boy, Alex Gonzalez.

Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός με τα καταγάλανα μάτια ως λάτρης των social media, αρκετά συχνά μοιράζετε στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά, η María με αφορμή τα 42α γενέθλια του Alex, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα τρυφερό κοινό τους video από μια πισίνα και ένα ηλιοβασίλεμα, ενώ ανταλλάζουν ένα φιλί.

«Συγχαρητήρια», έγραψε η María Pedraza στην λεζάντα της ανάρτησης της, με τον Alex Gonzalez να της απαντά: «Αγάπη μου, γιορτάζω κάθε μέρα της ζωής μου από τότε που σε γνώρισα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments