Lifestyle

Ζώδια: Οι 6 συνδυασμοί που δεν κάνουν με τίποτα μαζί

Ζώδια: Οι 6 συνδυασμοί που δεν κάνουν με τίποτα μαζί

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ζώδια και έρωτας: Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζευγάρια

1. ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ Στον Κριό αρέσει να κινείται γρήγορα και να αξιοποιεί το ρομαντισμό της στιγμής. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο, από το να αισθάνεστε αυτή τη σπίθα και να ενεργήσετε αμέσως μετά; Αλλά αυτό δεν λειτουργεί πολύ για τους Καρκίνους, οι οποίοι είναι συναισθηματικοί και χρειάζονται χρόνο για να αισθανθούν εμπιστοσύνη. Γι’ αυτούς, ο ρομαντισμός είναι έργο τέχνης και η επιτυχία βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Οι μικρές αλλά πολύτιμης αξίας χειρονομίες. Τα εσωτερικά αστεία που ένα ζευγάρι, αναπτύσσει με την πάροδο του χρόνου.

Οι Καρκίνοι είναι αθεράπευτα ρομαντικοί. Δυστυχώς, από τη στιγμή που αυτά τα συναισθηματικά καβούρια είναι αρκετά άνετα για να δεσμευτούν, ο Κριός έχει ήδη υποθέσει ότι ο Καρκίνος δεν του αρέσει κι έχει προχωρήσει.

2. ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟΣ Το ελεύθερο μυαλό ενός Διδύμου μπορεί να τους κάνει να έχουν φαινομενικά αντιφατικές απόψεις, κάτι που μπορεί να φρικάρει έναν Σκορπιό, ο οποίος πρέπει να ξέρει πού βρίσκεται ο σύντροφός του σε όλα και ανά πάσα στιγμή. Εάν το έδαφος αλλάζει συνεχώς κάτω από τα πόδια του, ένας Σκορπιός δεν θα αισθάνεται ασφαλής να επενδύσει σε μια μόνιμη σχέση.

Πώς θα καταλάβουν ότι είσαι αξιόπιστος εάν είσαι πολύ παρορμητικός για να είσαι συνεπής; Οι Δίδυμοι, από την άλλη, είναι πιο άνετοι σε ένα δυναμικό περιβάλλον και πρέπει να γίνουν αποδεκτοί, ως αυτοί οι ευμετάβλητοι τύποι που είναι.

3. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ Αν ένας Αιγόκερως μπορεί να συνοψιστεί σε μια λέξη, θα ήταν «επαγγελματίας». Είναι εργατικοί, φιλόδοξοι και κουμπωμένοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι συναισθηματικοί. Σημαίνει ότι είναι σοβαροί για αυτό που θέλουν, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει απίστευτα ρομαντικούς και αξιόπιστους συντρόφους ζωής (aww).

Ο Τοξότης, από την άλλη πλευρά, είναι περισσότερο εξωστρεφής και πιο περιπετειώδής. Ποιος νοιάζεται αν εμφανιστούν αργά στο ραντεβού, με αχτένιστα μαλλιά; Ξέρουν ότι μπορούν να γοητεύσουν τους άλλους και να πάρουν συγχωροχάρτι. Θα γοητευτούν ολοι, εκτός από έναν Αιγόκερω. Λυπούμαστε αλλά αυτά τα παιδιά θέλουν να είσαι στην ώρα σου.

4. ΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Ταύρος είναι σταθερός και προβλέψιμος, ειδικά σε θέματα καρδιάς. Αυτό μπορεί να σημαίνει ρομαντισμό και αξιοπιστία για κάποιους και στασιμότητα για άλλους. Για τους Υδροχόους, τους καινοτόμους και τους επαναστάτες του ζωδιακού κύκλου, το να κάνουν το ίδιο πράγμα, με τον ίδιο τρόπο είναι συνταγή ασφυξίας και πλήξης. Τους ενεργοποιεί περισσότερο η πρωτοτυπία και χρειάζονται το άτομο με το οποίο βγαίνουν, να τους τονώσει πνευματικά και καλλιτεχνικά.

Για τον περιποιητικό Ταύρο, αυτό ακούγεται ως σπατάλη ενέργειας. Αφού βρουν αυτό που τους ταιριάζει, γιατί να το αλλάξουν; Αλλά ο Υδροχόος είναι πολύ πρόθυμος να σπάσει τη ρουτίνα του, ώστε να μπορέσει να συναντήσει το άλλο σε διαφορετικό επίπεδο. Θεωρούν εγγενώς ότι «η μονοτονία είναι η απαίσια ανταμοιβή των προσεκτικών». Επομένως η αλλαγή είναι πάντα στο τραπέζι.

Ζώδια και έρωτας: Αυτά είναι τα πιο αταίριαστα ζευγάρια 5. ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΙΧΘΥΣ Οι ευαίσθητοι Ιχθύες ξεχειλίζουν από καρμική σοφία και ενσυναίσθηση για τους άλλους. Και οι τολμηροί Λέοντες ξεχειλίζουν από αγάπη για τον εαυτό τους και πίστη στους αγαπημένους του. Και δεν ζητούν τίποτα λιγότερο από έναν σύντροφο.

Ένας Λέων μπορεί να εκφραστεί για έναν συνάδελφό του που έκλεψε τα εύσημα, ενώ οι Ιχθύες μπορεί να αρχίσουν να βλέπουν την άλλη πλευρά της ιστορίας. Δεν είναι ότι δεν προσέχουν έναν Λέοντα. Είναι ότι οι Ιχθύες θέλουν να προσέχουν τους πάντες και όχι μόνο εσένα.

6. ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣ Η εξυπνάδα της Παρθένου είναι μία από τις πιο πνευματώδεις σε όλο τον ζωδιακό κύκλο και προέρχεται από την ακλόνητα ρεαλιστική φύση της. Γι’ αυτούς οι πίκρες της ζωής αντιμετωπίζονται με ακεραιότητα και χιούμορ. Αυτό μπορεί να ακούγεται αναζωογονητικό για κάποιους, αλλά για έναν γλυκό Ζυγό, αυτό μπορεί να είναι deal breaker.

Οι Ζυγοί είναι αισιόδοξοι στον έρωτα και τη ζωή και τείνουν να πιστεύουν ότι σχεδόν τα πάντα είναι δυνατά αν το προσπαθήσουμε. Αλλά αυτό που ένας Ζυγός βρίσκει ως κινητήριο δύναμη, για τον Παρθένο φαίνεται εντελώς αφελές. Με τη σειρά του φαίνεται σαν ένας μεγάλος γκρινιάρης στον Ζυγό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments